LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİSPOR'DA KARABULUT'UN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Spor 27.01.2021 - 13:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİSPOR'DA KARABULUT'UN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

İHA) - Transfer çalışmalarını sürdüren 2. Lig ekibi Kocaelispor’da, sezon başında gelerek 4 maça çıkan Aydın Karabulut'un sözleşmesi feshedildi. Transfer sürecinde hareketli günler geçiren 2. Lig ekibi Kocaelispor’da bir ayrılık daha yaşandı. Yeşil-siyahlı takımda sezon başında transfer edilerek sadece 4 maçta görev alan Aydın Karabulut'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

İHA) - Transfer çalışmalarını sürdüren 2. Lig ekibi Kocaelispor’da, sezon başında gelerek 4 maça çıkan Aydın Karabulut'un sözleşmesi feshedildi.
Transfer sürecinde hareketli günler geçiren 2. Lig ekibi Kocaelispor’da bir ayrılık daha yaşandı. Yeşil-siyahlı takımda sezon başında transfer edilerek sadece 4 maçta görev alan Aydın Karabulut'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.