LASTİK İŞ

KOCAELİSPOR'DA YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLDU

Spor 22.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR'DA YENİ TEKNİK ADAM BELLİ OLDU

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, dün Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu’nda Halk buluşmasını gerçekleştirerek, ilçemizin sorunlarını masaya yatırdı.

Yönetimin açıklaması şöyle… Kulübümüz Teknik Direktör Galip Gündoğdu ile 1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktadır. Yarından (bugünden) itibaren takımımızla çalışmalara başlayacak olan yeni teknik heyetimizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Geçen sezon ilk 7 hafta bitiminde 9 puan ile devraldığı, kardeş kulübümüz Darıca Gençlerbirliği’ni görev yaptığı 27 maç sonunda 68 puan ile playoff’a ve Türkiye Kupası Grup maçlarına taşıyan Galip Gündoğdu hocamız; önceki yıllarda Payasspor, Yozgatspor, Gümüşhanespor ve Zeytinburnuspor takımlarında teknik direktörlük; Şanlıurfaspor, Alanyaspor ve Samsunspor takımlarında antrenörlük yapmış olup; Çarşambaspor, Gençlerbirliği, Düzce Doğsanspor, Düzcespor, Zeytinburnuspor ve Giresunspor’da 15 yıl profesyonel futbol oynamıştır. - KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU…”  
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, dün Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu’nda Halk buluşmasını gerçekleştirerek, ilçemizin sorunlarını masaya yatırdı.

Yönetimin açıklaması şöyle…

Kulübümüz Teknik Direktör Galip Gündoğdu ile 1,5 yıllığına anlaşmış bulunmaktadır. Yarından (bugünden) itibaren takımımızla çalışmalara başlayacak olan yeni teknik heyetimizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Geçen sezon ilk 7 hafta bitiminde 9 puan ile devraldığı, kardeş kulübümüz Darıca Gençlerbirliği’ni görev yaptığı 27 maç sonunda 68 puan ile playoff’a ve Türkiye Kupası Grup maçlarına taşıyan Galip Gündoğdu hocamız; önceki yıllarda Payasspor, Yozgatspor, Gümüşhanespor ve Zeytinburnuspor takımlarında teknik direktörlük; Şanlıurfaspor, Alanyaspor ve Samsunspor takımlarında antrenörlük yapmış olup; Çarşambaspor, Gençlerbirliği, Düzce Doğsanspor, Düzcespor, Zeytinburnuspor ve Giresunspor’da 15 yıl profesyonel futbol oynamıştır. - KOCAELİSPOR YÖNETİM KURULU…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.