LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİSPOR GÖLCÜKSPOR İLE AYNI GURUPTA

Spor 03.07.2018 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR GÖLCÜKSPOR İLE AYNI GURUPTA

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Önceki sezon 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a yükselme mücadelesi veren Kocaelispor ile Gölcükspor, bir sezon aradan 2018-2019 sezonunda da aynı grupta yer aldı.

Kocaeli Birlikspor ile Gebzespor ise 17 takımlı 1.Grup’ta yer alırken, 3.Lig 2.Grup’ta hiçbir Kocaeli takımı bulunmuyor. 2.Lig ekimiz Darıca kırmızı Grup’ta yer aldı. Fikstür iki hafta sonra çekilecek, ligler 1 Eylül’de start alacak.  YÖNETİCİLERDEN YOĞUN İLGİ TFF 2. ve 3.Lig 2018-2019 sezonu kuraları dün İstanbul İstinye Amatörevi’nde çekildi. Kura çekimine 2.Lig takımı Darıca adına başkan Mücahid Vural, 3.Lig takımları Kocaelispor adına kulüp müdürü İlker Uzel ve yönetici Hakan Göksu, Kocaeli Birlikspor adına Gökhan Terci ve Çağrı Alparslan, Gölcükspor adına Temel Erten ve Murat Ağacan, Gebzespor adına Başkan Abbar Sır katıldı.  TARİH TEKERRÜR ETTİ İki sezon önce aynı lig ve grupta yer alan Gölcükspor ile Kocaelispor, yine aynı gruba düştü. İki sezon önce Play-Off’a yükselmek için adeta final niteliğinde maça çıkan Gölcükspor ve Kocaelispor’da, Kocaeli ekibi Play-Of’a yükselmiş ve Altay ile 2.Lig’e yükselme finalinde penaltılarla kaybetmişti. Gölcükspor ise Play-Off’a çıkamamıştı. İki takım yine aynı grupta eşleşti. Kocaelispor ve Gölcükspor’un yer aldığı grupta, 24 Erzincan, Diyarbekir, Çorum Belediye, Karacabey Birlik, Muğla ve Cizre gibi daha önce karşılaştığımız tanıdık takımlar var. KOCAELİ BİRLİK VE GEBZE 3.LİG 1.GRUP’TA  Sinoplu iş adamı Hamit maden’e satılan adı Körfezspor olarak değiştirilen, ancak ismi tescil edilmediği için fikstürde Kocaeli Birlikspor adıyla yer alan, 2.Lig’den düşen Yeşil Siyahlı yeni 3.Lig ekibi ise 1.Grup’ta yer aldı. Yıllar sonra yeniden 3.Lig’e dönen Gebzespor da, Birlik ile aynı gruba düştü.  Bu grup 17 takımdan oluşurken, diğer iki grup 18 takımdan kuruldu. Bu durumda Gebzespor ve Kocaeli Birlikspor, bir devrede birer hafta maç yapmayacaklar, bay geçecekler.
Tarih tekerrürden ibarettir derler. Önceki sezon 3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a yükselme mücadelesi veren Kocaelispor ile Gölcükspor, bir sezon aradan 2018-2019 sezonunda da aynı grupta yer aldı.

Kocaeli Birlikspor ile Gebzespor ise 17 takımlı 1.Grup’ta yer alırken, 3.Lig 2.Grup’ta hiçbir Kocaeli takımı bulunmuyor. 2.Lig ekimiz Darıca kırmızı Grup’ta yer aldı. Fikstür iki hafta sonra çekilecek, ligler 1 Eylül’de start alacak. 

YÖNETİCİLERDEN YOĞUN İLGİ
TFF 2. ve 3.Lig 2018-2019 sezonu kuraları dün İstanbul İstinye Amatörevi’nde çekildi. Kura çekimine 2.Lig takımı Darıca adına başkan Mücahid Vural, 3.Lig takımları Kocaelispor adına kulüp müdürü İlker Uzel ve yönetici Hakan Göksu, Kocaeli Birlikspor adına Gökhan Terci ve Çağrı Alparslan, Gölcükspor adına Temel Erten ve Murat Ağacan, Gebzespor adına Başkan Abbar Sır katıldı. 

TARİH TEKERRÜR ETTİ
İki sezon önce aynı lig ve grupta yer alan Gölcükspor ile Kocaelispor, yine aynı gruba düştü. İki sezon önce Play-Off’a yükselmek için adeta final niteliğinde maça çıkan Gölcükspor ve Kocaelispor’da, Kocaeli ekibi Play-Of’a yükselmiş ve Altay ile 2.Lig’e yükselme finalinde penaltılarla kaybetmişti. Gölcükspor ise Play-Off’a çıkamamıştı. İki takım yine aynı grupta eşleşti. Kocaelispor ve Gölcükspor’un yer aldığı grupta, 24 Erzincan, Diyarbekir, Çorum Belediye, Karacabey Birlik, Muğla ve Cizre gibi daha önce karşılaştığımız tanıdık takımlar var.

KOCAELİ BİRLİK VE GEBZE 3.LİG 1.GRUP’TA 
Sinoplu iş adamı Hamit maden’e satılan adı Körfezspor olarak değiştirilen, ancak ismi tescil edilmediği için fikstürde Kocaeli Birlikspor adıyla yer alan, 2.Lig’den düşen Yeşil Siyahlı yeni 3.Lig ekibi ise 1.Grup’ta yer aldı. Yıllar sonra yeniden 3.Lig’e dönen Gebzespor da, Birlik ile aynı gruba düştü.  Bu grup 17 takımdan oluşurken, diğer iki grup 18 takımdan kuruldu. Bu durumda Gebzespor ve Kocaeli Birlikspor, bir devrede birer hafta maç yapmayacaklar, bay geçecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.