KOCAELİSPOR GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Spor 04.11.2020 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİSPOR GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur mücadelesinde Süper Lig temsilcisi Ankaragücü’ne konuk olan temsilcimiz Kocaelispor, rakibini Mervan ve Erdinç’in golleriyle 2-1 yenerek, adını dördüncü tura yazdırmayı başardı

FARKLI ONBİR İLE ÇIKTI Ankara Eryaman Stadı’nda Süper Lig temsilcisi Ankaragücü ile 41’nci kez karşı karşıya gelen Kocaelispor, bu zorlu karşılaşmaya maç eksiği olan futbolculardan kurulu bir kadro ile mücadeleye çıktı. Kocaelispor rakibi karşısına İsmet Yumakoğulları, Erdinç Karakaş, Hakan Demirci, Aydın Karabulut, Mervan Yusuf Yiğit, Haşim Arda Sarman, Bilal Çubukçu, Taha Batuhan Yayıkcı, İrfan Başaran, Mesut Özdemir ve Bahattin Köse onbiriyle zorlu rakibi karşısında mücadele verdi.   İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI Karşılaşmanın ilk yarısına Ankaragücü daha etkili olduğu dakikalarda iki topu direkten dönerken, yeşil siyahlı temsilcimiz bu gol pozisyonlarına Mervan ve Bahattin ile cevap vermeye çalışsa da beklenen galibiyet golleri gelmedi. Maçın ilk yarısında Süper Lig temsilcisi Ankaragücü biraz daha etkili bir mücadele vermesine rağmen aradığı galibiyet golünü bulamadı. Kocaelispor, zorlu rakibi karşısında maçın ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamladı.   SON SÖZÜ ERDİNÇ SÖYLEDİ Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, rakip kalede galibiyet golünü aradı. Maçın 52. dakikada Mervan Yusuf Yiğit'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ankaragücü bu gole 74. dakikada Bolingi ile cevap verdi ve durum 1-1 oldu. 90+5. dakikada ise gelişen Kocaelispor atağında Bahattin'in şutunu kaleci önledi. Kale ağzında yaşanan karambolde Erdinç Karakaş meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.   ANKARAGÜCÜ: 1 KOCAELİSPOR: 2 STAT: Eryaman HAKEMLER: Çağdaş Altay **, Önder Çalış **, Sefa Özcan ** ANKARAGÜCÜ: Furkan Bekleviç **, Atila Turan **, Erdi Dikmen **, Zvonımır Sarlıja ***, Atakan Rıdvan Çankaya **, Idrız Voca ** (Dk. 57 J.Bolingi **), Berke Gürbüz * (Dk. 46 Emre Güral **), El Hadjı Assane Dıousse **, Alper Potuk **, Saba Lobjanıdze **(Dk. 77 Orkan Çınar **), Torgeır Borven (Dk. 61 L.Adziç **) KOCAELİSPOR: İsmet Yumakoğulları ***, Erdinç Karakaş ***, Hakan Demirci **, Aydın Karabulut ***, Mervan Yusuf Yiğit *** (Dk. 76 Ramazan Çevik **), Haşim Arda Sarman ***, Bilal Çubukçu ** (Dk. 72 Murat Cem Akpunar **), Taha Batuhan Yayıkcı ***, İrfan Başaran *** (Dk. 90 Kemal Can Aydemir ?), Mesut Özdemir ***, Bahattin Köse ** GOLLER: Mervan Yusuf Yiğit Dk. 52,J.Bolingi Dk. 75, Erdinç Karakaş Dk.90-5 SARI KARTLAR: Batuhan, Bahattin (Kocaelispor), Erdi (Ankaragücü)
Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur mücadelesinde Süper Lig temsilcisi Ankaragücü’ne konuk olan temsilcimiz Kocaelispor, rakibini Mervan ve Erdinç’in golleriyle 2-1 yenerek, adını dördüncü tura yazdırmayı başardı

FARKLI ONBİR İLE ÇIKTI

Ankara Eryaman Stadı’nda Süper Lig temsilcisi Ankaragücü ile 41’nci kez karşı karşıya gelen Kocaelispor, bu zorlu karşılaşmaya maç eksiği olan futbolculardan kurulu bir kadro ile mücadeleye çıktı. Kocaelispor rakibi karşısına İsmet Yumakoğulları, Erdinç Karakaş, Hakan Demirci, Aydın Karabulut, Mervan Yusuf Yiğit, Haşim Arda Sarman, Bilal Çubukçu, Taha Batuhan Yayıkcı, İrfan Başaran, Mesut Özdemir ve Bahattin Köse onbiriyle zorlu rakibi karşısında mücadele verdi.

 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısına Ankaragücü daha etkili olduğu dakikalarda iki topu direkten dönerken, yeşil siyahlı temsilcimiz bu gol pozisyonlarına Mervan ve Bahattin ile cevap vermeye çalışsa da beklenen galibiyet golleri gelmedi. Maçın ilk yarısında Süper Lig temsilcisi Ankaragücü biraz daha etkili bir mücadele vermesine rağmen aradığı galibiyet golünü bulamadı. Kocaelispor, zorlu rakibi karşısında maçın ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamladı.

 

SON SÖZÜ ERDİNÇ SÖYLEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, rakip kalede galibiyet golünü aradı. Maçın 52. dakikada Mervan Yusuf Yiğit'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ankaragücü bu gole 74. dakikada Bolingi ile cevap verdi ve durum 1-1 oldu. 90+5. dakikada ise gelişen Kocaelispor atağında Bahattin'in şutunu kaleci önledi. Kale ağzında yaşanan karambolde Erdinç Karakaş meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

 

ANKARAGÜCÜ: 1

KOCAELİSPOR: 2

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Çağdaş Altay **, Önder Çalış **, Sefa Özcan **

ANKARAGÜCÜ: Furkan Bekleviç **, Atila Turan **, Erdi Dikmen **, Zvonımır Sarlıja ***, Atakan Rıdvan Çankaya **, Idrız Voca ** (Dk. 57 J.Bolingi **), Berke Gürbüz * (Dk. 46 Emre Güral **), El Hadjı Assane Dıousse **, Alper Potuk **, Saba Lobjanıdze **(Dk. 77 Orkan Çınar **), Torgeır Borven (Dk. 61 L.Adziç **)

KOCAELİSPOR: İsmet Yumakoğulları ***, Erdinç Karakaş ***, Hakan Demirci **, Aydın Karabulut ***, Mervan Yusuf Yiğit *** (Dk. 76 Ramazan Çevik **), Haşim Arda Sarman ***, Bilal Çubukçu ** (Dk. 72 Murat Cem Akpunar **), Taha Batuhan Yayıkcı ***, İrfan Başaran *** (Dk. 90 Kemal Can Aydemir ?), Mesut Özdemir ***, Bahattin Köse **

GOLLER: Mervan Yusuf Yiğit Dk. 52,J.Bolingi Dk. 75, Erdinç Karakaş Dk.90-5

SARI KARTLAR: Batuhan, Bahattin (Kocaelispor), Erdi (Ankaragücü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.