LASTİK İŞ

KOCAELİSPOR KORUKIR İLE ANLAŞTI

Spor 27.06.2019 - 04:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR KORUKIR İLE ANLAŞTI

Kocaelispor yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır’la prensipte anlaştı.

Kocaelispor’da yönetim kurulu dün toplantısını yaptı. Kocaelispor camiasında yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu. Başkan Hüseyin Üzülmez, sabah saatlerinde takımın başına getirmek istedikleri Engin Korukır’ı arayıp görüşme talebinde bulundu. Kocaelispor’un yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır olarak belirlendi. Haber Kocaelispor yönetimi tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik direktör olarak Sn. Engin Korukır hocamız ve ekibi ile prensipte anlaşma sağlanmıştır. Transfer tahtası çalışmalarımızın olumlu sonuçlandırılması sonrasında resmi mukavele inşallah imzalanacaktır. Camiamıza hayırlı olsun.” Kocaelispor yönetimi tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler transfer yasağına çevrildi. Korukır’ın takımın başına getirilmesi ile transfer kilidinin çözülmesi bekleniyor.  
Kocaelispor yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır’la prensipte anlaştı.

Kocaelispor’da yönetim kurulu dün toplantısını yaptı. Kocaelispor camiasında yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu. Başkan Hüseyin Üzülmez, sabah saatlerinde takımın başına getirmek istedikleri Engin Korukır’ı arayıp görüşme talebinde bulundu. Kocaelispor’un yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır olarak belirlendi. Haber Kocaelispor yönetimi tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik direktör olarak Sn. Engin Korukır hocamız ve ekibi ile prensipte anlaşma sağlanmıştır. Transfer tahtası çalışmalarımızın olumlu sonuçlandırılması sonrasında resmi mukavele inşallah imzalanacaktır. Camiamıza hayırlı olsun.”

Kocaelispor yönetimi tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler transfer yasağına çevrildi. Korukır’ın takımın başına getirilmesi ile transfer kilidinin çözülmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.