KOCAELİSPOR MAÇINA COVİD ENGELİ

Spor 12.12.2020 - 21:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAELİSPOR MAÇINA COVİD ENGELİ

Kocaelspor’un yarın Şanlıurfaspor le oynayacağı müsabaka koronavirüs sebebyle ertelendi.

Kocaelispor’da çıkan vakalar sonrasında 24 Erzincan ve Hekimoğlu maçları ertelenmişti. Yarın Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşacak olan Kocaelispor’un maçı yapılan dakika açıklamasına göre Şanlıurfaspor kulübünde çıkan vakalar sebebiyle ertelendi.  Şanlıurfaspor’un hesabından yapılan paylaşımda, futbolculara, teknik heyete ve kulüp personeline testi uygulandığı belirtildi. sonucunda 14 futbolcu, 1 masör ve 3 kulüp personelinde pozitif bulguya rastlandığı kaydedildi
Kocaelspor’un yarın Şanlıurfaspor le oynayacağı müsabaka koronavirüs sebebyle ertelendi.

Kocaelispor’da çıkan vakalar sonrasında 24 Erzincan ve Hekimoğlu maçları ertelenmişti. Yarın Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşacak olan Kocaelispor’un maçı yapılan dakika açıklamasına göre Şanlıurfaspor kulübünde çıkan vakalar sebebiyle ertelendi. 

Şanlıurfaspor’un hesabından yapılan paylaşımda, futbolculara, teknik heyete ve kulüp personeline testi uygulandığı belirtildi. sonucunda 14 futbolcu, 1 masör ve 3 kulüp personelinde pozitif bulguya rastlandığı kaydedildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.