LASTİK İŞ
ismail

KOCAELİSPOR ŞİRİNKÖYLÜ ÇOCUKLARI KUCAKLADI

Spor 12.10.2017 - 15:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR ŞİRİNKÖYLÜ ÇOCUKLARI KUCAKLADI

Bir zamanlar Türkiye 1. Ligi'nde 3 büyüklere kafa tutan efsane takımı Kocaelispor, şimdiler Spor Toto 3. Lig'de, üst ligler için mücadele veriyor. Ancak Kocaelispor hangi ligde olursa olsun, Kocaelispor sevgisi bu kentte halen yaşıyor. Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, Teknik Direktör Fatih Kavlak ve futbol takımı tam kadro, Gölcük Şirinköy İlkokulunu ziyarete ederek, Kocaelispor sevgisini aşıladılar. Futbolcular ile çocuklar arasında oldukça renkli görüntüler yaşandı

MÜDÜR KAYMAK'TAN AŞURE İKRAMI Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kocaelispor,  Başkanı Başkanı Bahri Yavuz Teknik Direktörü Fatih Kavlak ve futbol takımı, tam kadro Gölcük Şirinköy İlkokulu'nu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Ercan Kaymakam ve öğrenciler tarafından kapıda karşılanan yeşil-siyahlılar, ilk olarak öğretmenler odasında, okulun aşure günü etkinliğine katılarak, aşure yediler. Aşure ikramının sonunda okul müdürü Kaymakam Kocaelispor Başkanı Yavuz'a, günün anısına bir plaket etti ve okullarını ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yavuz'da bu jeste karşılık okul müdürü Kaymak'a, Kocaelispor atkısı takdim etti.  “TÜM ÇOCUKLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ” Müdür Kaymak'tan sonra söz alan Başkan Bahri Yavuz, şunları dile getirdi: “Biz göreve geldiğimizden bu yana, hep aynı şeyi söylüyoruz. Bu takım kentin takımı. Kentin takımı olarak, ilimizdeki tüm öğrencilerimizi ziyaret ederek, onlara dokunmaya ve temas etmeye çalışarak, tüm öğrencilere Kocaelispor sevgisini aşılamaya çalışacağız. Bugün de, Gölcük'ümüzün en nadide eğitim kurumlarından birisi olarak, Şirinköy İlkokulumuzu ziyaret ettik. Bundan sonra da Gölcük'e sık sık geleceğiz. Biz Kocaelisporu eski günlerine döndürmek içişn bu göreve talip olduk. Geçen sezon olmadı ama bu sezon hedefimiz kesinlikle 2. Lig.”  MİNİK MEHMET EFE ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ Konuşmaların ardından, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz yanında getirdiği Bin 500 adet bilekli ile öğretmenler için getirdiği atrkıları, okul namına Okul Müdürü Kaymak'a teslim etti. Öğrenciler ise, yeşil-siyahlı oyunculardan bol bol imza toplayarak, futbol toplarını imzalattıktan sonra, “En Büyük Körfez, Başka Büyük Yok” diye tezüharıtı uzun süre alkışlandı. Futbolcular ile çocuklar arasında oldukça renkli görüntüler yaşandı. Kocaelispor'un Şirinköy İlkokulu ziyareti, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimi ve minik Kocaelispor Amigosu Mehmet Efe'nin üçlü çektirmesiyle son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Bir zamanlar Türkiye 1. Ligi'nde 3 büyüklere kafa tutan efsane takımı Kocaelispor, şimdiler Spor Toto 3. Lig'de, üst ligler için mücadele veriyor. Ancak Kocaelispor hangi ligde olursa olsun, Kocaelispor sevgisi bu kentte halen yaşıyor. Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, Teknik Direktör Fatih Kavlak ve futbol takımı tam kadro, Gölcük Şirinköy İlkokulunu ziyarete ederek, Kocaelispor sevgisini aşıladılar. Futbolcular ile çocuklar arasında oldukça renkli görüntüler yaşandı

MÜDÜR KAYMAK'TAN AŞURE İKRAMI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kocaelispor,  Başkanı Başkanı Bahri Yavuz Teknik Direktörü Fatih Kavlak ve futbol takımı, tam kadro Gölcük Şirinköy İlkokulu'nu ziyaret ettiler. Okul Müdürü Ercan Kaymakam ve öğrenciler tarafından kapıda karşılanan yeşil-siyahlılar, ilk olarak öğretmenler odasında, okulun aşure günü etkinliğine katılarak, aşure yediler. Aşure ikramının sonunda okul müdürü Kaymakam Kocaelispor Başkanı Yavuz'a, günün anısına bir plaket etti ve okullarını ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Yavuz'da bu jeste karşılık okul müdürü Kaymak'a, Kocaelispor atkısı takdim etti. 

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI KUCAKLAYACAĞIZ”
Müdür Kaymak'tan sonra söz alan Başkan Bahri Yavuz, şunları dile getirdi: “Biz göreve geldiğimizden bu yana, hep aynı şeyi söylüyoruz. Bu takım kentin takımı. Kentin takımı olarak, ilimizdeki tüm öğrencilerimizi ziyaret ederek, onlara dokunmaya ve temas etmeye çalışarak, tüm öğrencilere Kocaelispor sevgisini aşılamaya çalışacağız. Bugün de, Gölcük'ümüzün en nadide eğitim kurumlarından birisi olarak, Şirinköy İlkokulumuzu ziyaret ettik. Bundan sonra da Gölcük'e sık sık geleceğiz. Biz Kocaelisporu eski günlerine döndürmek içişn bu göreve talip olduk. Geçen sezon olmadı ama bu sezon hedefimiz kesinlikle 2. Lig.” 

MİNİK MEHMET EFE ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Konuşmaların ardından, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz yanında getirdiği Bin 500 adet bilekli ile öğretmenler için getirdiği atrkıları, okul namına Okul Müdürü Kaymak'a teslim etti. Öğrenciler ise, yeşil-siyahlı oyunculardan bol bol imza toplayarak, futbol toplarını imzalattıktan sonra, “En Büyük Körfez, Başka Büyük Yok” diye tezüharıtı uzun süre alkışlandı. Futbolcular ile çocuklar arasında oldukça renkli görüntüler yaşandı. Kocaelispor'un Şirinköy İlkokulu ziyareti, günün anısına çektirilen toplu fotoğraf çekimi ve minik Kocaelispor Amigosu Mehmet Efe'nin üçlü çektirmesiyle son buldu. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.