LASTİK İŞ

KOCAELİSPOR'UN KUPADAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

Spor 14.09.2018 - 13:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAELİSPOR'UN KUPADAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLDU!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri bugün İstanbul Riva'da gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri bugün İstanbul Riva'da gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Bilindiği üzere Kocaelispor, 2. Tur'da Gölcükspor'u Burak Süleyman'ın uzatmalarda attığı 2 gol ile turnuva dışı bırakmıştı. Kocaelispor'un 3. turda eşleştiği takım ise Giresunspor oldu. Maçlar 25 Eylül, 26 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.  Kurada çekilen diğer eşleşmeler: Kardemir Karabükspor -Körfezspor Darıca Gençler Birliği-İnegölspor  Giresunspor-Kocaelispor
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri bugün İstanbul Riva'da gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri bugün İstanbul Riva'da gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi. Bilindiği üzere Kocaelispor, 2. Tur'da Gölcükspor'u Burak Süleyman'ın uzatmalarda attığı 2 gol ile turnuva dışı bırakmıştı. Kocaelispor'un 3. turda eşleştiği takım ise Giresunspor oldu. Maçlar 25 Eylül, 26 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak. 

Kurada çekilen diğer eşleşmeler:

Kardemir Karabükspor -Körfezspor

Darıca Gençler Birliği-İnegölspor 

Giresunspor-Kocaelispor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.