LASTİK İŞ
ismail

KOÇAK'A DESTEK SÖZÜ

14.04.2015 - 21:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOÇAK'A DESTEK SÖZÜ

Ufuk Koçak Likya Yolunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Destek Sözü Aldı.

Ufuk Koçak Likya Yolunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Destek Sözü Aldı.   Serbest Dalış rekortmeni Ufuk Koçak 509 km lik Likya yolunu geçmeyi planlıyor. Bu münasebetle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulunan Ufuk Koçak desteklerini istedi.   Gölcük 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalarak iki bacağını kaybeden serbest dalış rekortmeni Ufuk Koçak engelliler adına farkındalık yaratmak için Antalya Fethiye arası 509 km lik Likya yolunu protez bacaklarıyla geçecek. Ufuk Koçan Başkan Ellibeş’e ziyarette bulunarak desteklerini istedi. Likya yürüyüşünü farkındalık yaratmak için yapma kararı aldığını belirten Koçak “Bu Yürüyüşü 9 milyon engelli kardeşim adına yapacağım. Ayrıca bu aktiviteyi Çanakkale Zaferinin 100. Yılı kapsamına alarak Çanakkale Kahramanlarını da minnetle anacağız.Parkuru sadece yürüyerek tamamlamayacağım koşacağım, kaya tırmanışı, rafting, kano, rüzgar sörfü, yelken, ATV motor ve dalış gibi doğaya dair ne varsa, bunları yaparak Türkiye'de ve dünyada ilki başaracağız. Bu sporları yapan dünyanın farklı yerlerinde engelli kardeşlerim var fakat hepsini bir arada yapan kimse henüz yok. İnsanlara bu sayede engellenen kavramını anlatmak istiyorum. Bunu yapmak isteyen arkadaşlarımızın önü açılsın." dedi. aldığını belirten Koçak “Bu Yürüyüşü 9 milyon engelli kardeşim adına yapacağım. Ayrıca bu aktiviteyi Çanakkale Zaferinin 100. Yılı kapsamına alarak Çanakkale Kahramanlarını da minnetle anacağız.Parkuru sadece yürüyerek tamamlamayacağım koşacağım, kaya tırmanışı, rafting, kano, rüzgar sörfü, yelken, ATV motor ve dalış gibi doğaya dair ne varsa, bunları yaparak Türkiye'de ve dünyada ilki başaracağız. Bu sporları yapan dünyanın farklı yerlerinde engelli kardeşlerim var fakat hepsini bir arada yapan kimse henüz yok. İnsanlara bu sayede engellenen kavramını anlatmak istiyorum. Bunu yapmak isteyen arkadaşlarımızın önü açılsın." dedi.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Engelli vatandaşlarımız bu toplumun birer parçasıdır, onları toplumdan ayrı tutmak mümkün değildir. Buna Gölcük Belediyesi olarak izin vermemiz mümkün değildir.Dünya var olduğu,hayat devam ettiği süre içerisinde he zaman Engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ufuk kardeşimiz, bize engellilerin aslında hiçbir engeli olmadığını göstermek adına çıkacağı yolculukta başarılar diler konuyla ilgili olarak kendilerine destek olacağımızı ifade eder tüm Gölcük halkı Ufuk kardeşimizin arkasında olduğunu bilmesini isterim” dedi.
Ufuk Koçak Likya Yolunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Destek Sözü Aldı.

Ufuk Koçak Likya Yolunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’ten Destek Sözü Aldı.

 

Serbest Dalış rekortmeni Ufuk Koçak 509 km lik Likya yolunu geçmeyi planlıyor. Bu münasebetle Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ziyarette bulunan Ufuk Koçak desteklerini istedi.

 

Gölcük 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalarak iki bacağını kaybeden serbest dalış rekortmeni Ufuk Koçak engelliler adına farkındalık yaratmak için Antalya Fethiye arası 509 km lik Likya yolunu protez bacaklarıyla geçecek. Ufuk Koçan Başkan Ellibeş’e ziyarette bulunarak desteklerini istedi. Likya yürüyüşünü farkındalık yaratmak için yapma kararı aldığını belirten Koçak “Bu Yürüyüşü 9 milyon engelli kardeşim adına yapacağım. Ayrıca bu aktiviteyi Çanakkale Zaferinin 100. Yılı kapsamına alarak Çanakkale Kahramanlarını da minnetle anacağız.Parkuru sadece yürüyerek tamamlamayacağım koşacağım, kaya tırmanışı, rafting, kano, rüzgar sörfü, yelken, ATV motor ve dalış gibi doğaya dair ne varsa, bunları yaparak Türkiye'de ve dünyada ilki başaracağız. Bu sporları yapan dünyanın farklı yerlerinde engelli kardeşlerim var fakat hepsini bir arada yapan kimse henüz yok. İnsanlara bu sayede engellenen kavramını anlatmak istiyorum. Bunu yapmak isteyen arkadaşlarımızın önü açılsın." dedi.

aldığını belirten Koçak “Bu Yürüyüşü 9 milyon engelli kardeşim adına yapacağım. Ayrıca bu aktiviteyi Çanakkale Zaferinin 100. Yılı kapsamına alarak Çanakkale Kahramanlarını da minnetle anacağız.Parkuru sadece yürüyerek tamamlamayacağım koşacağım, kaya tırmanışı, rafting, kano, rüzgar sörfü, yelken, ATV motor ve dalış gibi doğaya dair ne varsa, bunları yaparak Türkiye'de ve dünyada ilki başaracağız. Bu sporları yapan dünyanın farklı yerlerinde engelli kardeşlerim var fakat hepsini bir arada yapan kimse henüz yok. İnsanlara bu sayede engellenen kavramını anlatmak istiyorum. Bunu yapmak isteyen arkadaşlarımızın önü açılsın." dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında, “Engelli vatandaşlarımız bu toplumun birer parçasıdır, onları toplumdan ayrı tutmak mümkün değildir. Buna Gölcük Belediyesi olarak izin vermemiz mümkün değildir.Dünya var olduğu,hayat devam ettiği süre içerisinde he zaman Engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ufuk kardeşimiz, bize engellilerin aslında hiçbir engeli olmadığını göstermek adına çıkacağı yolculukta başarılar diler konuyla ilgili olarak kendilerine destek olacağımızı ifade eder tüm Gölcük halkı Ufuk kardeşimizin arkasında olduğunu bilmesini isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.