KOCAMAN 29 EKİMİ KUTLADI

Gündem 28.10.2015 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAMAN 29 EKİMİ KUTLADI

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Cumhuriyet Bayramı Mesajı ;

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımız adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi KOCAMAN, “Cumhuriyetin 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi. Kocaman, yayınladığı mesajında “Milletimizin demokrasi, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluştuğu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserimdir” dediği Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletçe verdiğimiz mücadele sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Büyük fedakârlıklarla ve destansı kahramanlıklarla kazanılan Cumhuriyetimizi korumanın ve gelecek nesillere ulaştırmanın hepimiz için en önemli görevlerden biri olduğunun bilincini milletçe taşıyarak, bu uğurda mücadele etmiş Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anar, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutlarız” dedi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Cumhuriyet Bayramı Mesajı ;
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımız adına Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi KOCAMAN,
“Cumhuriyetin 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.
Kocaman, yayınladığı mesajında “Milletimizin demokrasi, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluştuğu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserimdir” dediği Cumhuriyet, bağımsızlığımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletçe verdiğimiz mücadele sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Büyük fedakârlıklarla ve destansı kahramanlıklarla kazanılan Cumhuriyetimizi korumanın ve gelecek nesillere ulaştırmanın hepimiz için en önemli görevlerden biri olduğunun bilincini milletçe taşıyarak, bu uğurda mücadele etmiş Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anar, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını yürekten kutlarız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.