LASTİK İŞ
ismail

KOCAMAN ''ESNAFIN BORCU SİLİNSİN''

Ekonomi 23.12.2017 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAMAN ''ESNAFIN BORCU SİLİNSİN''

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu STK temsilcileri ile Kavaklı’da buluştu. Kılıçdaroğlu önce STK yetkililerini dinledi. STK’lar adına söz alan Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocamanın esnafın borcunun silinmesini istedi.

   Kocaman “Gölcük esnafı iş yapamaz hale geldi. Ekonomik sıkıntılar çekiyor. Vergi ve SGK borçlarını yapılandırdı fakat ödemekte zorlanıyor hatta ödeyemiyor. Sürekli bir yapılandırma çıkıyor ama esnaf sıkıntı çekiyor. Esnafı rahatlatacak çözüm önerim diyelim 30 bin liraya kadar VERGİ ve SGK borcu olanların borçları silinsin. Esnaf artık rahat bir nefes alsın” dedi. ESNAFA FAİZSİZ KREDİ KOLAYLIĞI Kocaman’a cevap veren Kılıçdaroğlu, “Esnaf Odası Başkanı az önce güzle söyledi. Herkes vergi ödüyor. Demelisiniz ki ben vergi ödüyorsam benim ödediğim verginin hesabını vermek zorundayım. Siyasetçi ahlaklı olmak zorundadır. Biz esnaftan, çitçiden, halktan yanayız. Ben sırtı kalın elinde viski bardağı olanlarla yan yana değilim. Ben vatandaşın her zaman yanındayım. Projemiz şu bir esnaf bir kobi bir yıl da ne kadar vergi ödedi. 100 lira mı? 100 lira da faizsiz kredi vereceğiz. Alt tabakanın çıkarlarını koruyan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Mücadele eden herkese saygılıyız” diye konuştu.
CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu STK temsilcileri ile Kavaklı’da buluştu. Kılıçdaroğlu önce STK yetkililerini dinledi. STK’lar adına söz alan Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocamanın esnafın borcunun silinmesini istedi.

 

 Kocaman “Gölcük esnafı iş yapamaz hale geldi. Ekonomik sıkıntılar çekiyor. Vergi ve SGK borçlarını yapılandırdı fakat ödemekte zorlanıyor hatta ödeyemiyor. Sürekli bir yapılandırma çıkıyor ama esnaf sıkıntı çekiyor. Esnafı rahatlatacak çözüm önerim diyelim 30 bin liraya kadar VERGİ ve SGK borcu olanların borçları silinsin. Esnaf artık rahat bir nefes alsın” dedi.

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ KOLAYLIĞI

Kocaman’a cevap veren Kılıçdaroğlu, “Esnaf Odası Başkanı az önce güzle söyledi. Herkes vergi ödüyor. Demelisiniz ki ben vergi ödüyorsam benim ödediğim verginin hesabını vermek zorundayım. Siyasetçi ahlaklı olmak zorundadır. Biz esnaftan, çitçiden, halktan yanayız. Ben sırtı kalın elinde viski bardağı olanlarla yan yana değilim. Ben vatandaşın her zaman yanındayım. Projemiz şu bir esnaf bir kobi bir yıl da ne kadar vergi ödedi. 100 lira mı? 100 lira da faizsiz kredi vereceğiz. Alt tabakanın çıkarlarını koruyan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Mücadele eden herkese saygılıyız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.