LASTİK İŞ

KOCAMAN ''GELİR KAYBI DESTEĞİ ÖDEMESİ BAŞLIYOR''

Gölcük 22.01.2021 - 07:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KOCAMAN ''GELİR KAYBI DESTEĞİ ÖDEMESİ BAŞLIYOR''

Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, esnaf ve sanatkarlara yönelik gelir kaybı desteğinin ödenmeye başlandığını açıkladı.

“Esnafımıza can suyu olacak”  Pandemi nedeniyle iş yeri kapanan ya da gelir kaybına uğrayan esnaflara yönelik verilecek olan  gelir kaybı desteklerinin yatırılmaya başlandığını açıklayan Gölcük Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Necmi Kocaman Ocak, Şubat ve Mart aylarında aylık biner lira alacak olan esnafımıza yapılan yardımın can suyu olacağını ifade etti. “Gelir kaybı desteğinden yararlanacak olan esnaf ve sanatkarlarımıza  hayırlı olmasını diliyorum” 30 Aralık Çarşamba günü E- Devlet üzerinden kimlik numaralarının son hanesine göre başvuruda bulunan esnafların gelir kaybı desteklerinin onaylanıp onaylanmadığı açıklandı. Esnaf ve sanatkarların e-devlet üzerinden yapmış oldukları başvuruları kontrol etmeleri konusunda bilgi veren Gölcük esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “ Pandemi sürecinde en büyük zararı hiç şüphesiz ki esnafımız görmüştür. Uzun süredir kepenk açamayan, açsa bile doğru düzgün iş yapamayan esnafımıza yönelik devletimiz tarafından verilecek olan gelir kaybı desteği esnafımıza adeta bir can suyu olmuştur.  Esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik yapılacak olan gelir kaybı desteği onaylanmayan esnaf ve sanatkarlarımızın   28 Ocak 2021 tarihine kadar itiraz etme hakkı bulunuyor. İtiraz etmek isteyen esnaf ve sanatkarlarımızın itiraz sürecini kaçırmamalarını rica ediyoruz. Gelir kaybı desteğinden yararlanacak olan esnaf ve sanatkarlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, esnaf ve sanatkarlara yönelik gelir kaybı desteğinin ödenmeye başlandığını açıkladı.

“Esnafımıza can suyu olacak” 

Pandemi nedeniyle iş yeri kapanan ya da gelir kaybına uğrayan esnaflara yönelik verilecek olan  gelir kaybı desteklerinin yatırılmaya başlandığını açıklayan Gölcük Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Necmi Kocaman Ocak, Şubat ve Mart aylarında aylık biner lira alacak olan esnafımıza yapılan yardımın can suyu olacağını ifade etti.

“Gelir kaybı desteğinden yararlanacak olan esnaf ve sanatkarlarımıza  hayırlı olmasını diliyorum”

30 Aralık Çarşamba günü E- Devlet üzerinden kimlik numaralarının son hanesine göre başvuruda bulunan esnafların gelir kaybı desteklerinin onaylanıp onaylanmadığı açıklandı. Esnaf ve sanatkarların e-devlet üzerinden yapmış oldukları başvuruları kontrol etmeleri konusunda bilgi veren Gölcük esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “ Pandemi sürecinde en büyük zararı hiç şüphesiz ki esnafımız görmüştür. Uzun süredir kepenk açamayan, açsa bile doğru düzgün iş yapamayan esnafımıza yönelik devletimiz tarafından verilecek olan gelir kaybı desteği esnafımıza adeta bir can suyu olmuştur.  Esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik yapılacak olan gelir kaybı desteği onaylanmayan esnaf ve sanatkarlarımızın   28 Ocak 2021 tarihine kadar itiraz etme hakkı bulunuyor. İtiraz etmek isteyen esnaf ve sanatkarlarımızın itiraz sürecini kaçırmamalarını rica ediyoruz. Gelir kaybı desteğinden yararlanacak olan esnaf ve sanatkarlarımıza da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.