LASTİK İŞ

KOCAMAN KIZINI EVLENDİRDİ

01.08.2015 - 15:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOCAMAN KIZINI EVLENDİRDİ

İlçemizin en renkli simalarından olan, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve değerli eşi Nermin hanımın,biricik kızları Duygu ile Meliha ve Engin Kasım çiftinin yakışıklı oğulları Abdullah, geçtiğimiz akşam ilçemizde Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Genç çifti herkes çok beğendi Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı, geçtiğimiz hafta sonu bir mutlu cemiyete daha ev sahipliği yaptı. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve değerli eşi Nermin Kocaman çiftinin zarif kızları Duygu ile Bandırma eşrafından olan Meliha ve Bandırma eski Ulu Camii İmamı Engin Kasım çiftinin yakışıklı oğulları ve aynı zamanda Gölcük Özel Güneş İlkokulu Öğretmenlerinden olan Abdullah Kasım, geçtiğimiz akşam Kongre Sarayı’nda düzenlenen Kına Gecesiyle, mutlu sona ulaştılar. Bu kına gecesinin ardından, Duygu ve Abdullah’ın düğünleri dün Bandırma Esin Düğün Salonu’nda yapıldı.  Kocaman’ı dostları yalnız bırakmadı Duygu ile Abdullah’ın Kongre Sarayı’nda düğün gibi Kına gecesinde, genç çiftler ile Kocaman ailesini dostları yalnız bırakmadı. Düğüne, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu ile sivil toplum kuruluşları, bazı muhtarlar ile çok sayıda esnaf katıldı. Düğün töreni genç çiftlerin dansıyla başladıktan sonra, yapılan takı merasiminde Duygu ve Abdullah adeta takı yağmuruna tutuldu.  Bizde, Kocaman ve Kasım ailelerini tebrik ediyor, Duygu ve Abdullah’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
İlçemizin en renkli simalarından olan, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve değerli eşi Nermin hanımın,biricik kızları Duygu ile Meliha ve Engin Kasım çiftinin yakışıklı oğulları Abdullah, geçtiğimiz akşam ilçemizde Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdi.

Genç çifti herkes çok beğendi
Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı, geçtiğimiz hafta sonu bir mutlu cemiyete daha ev sahipliği yaptı. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve değerli eşi Nermin Kocaman çiftinin zarif kızları Duygu ile Bandırma eşrafından olan Meliha ve Bandırma eski Ulu Camii İmamı Engin Kasım çiftinin yakışıklı oğulları ve aynı zamanda Gölcük Özel Güneş İlkokulu Öğretmenlerinden olan Abdullah Kasım, geçtiğimiz akşam Kongre Sarayı’nda düzenlenen Kına Gecesiyle, mutlu sona ulaştılar. Bu kına gecesinin ardından, Duygu ve Abdullah’ın düğünleri dün Bandırma Esin Düğün Salonu’nda yapıldı. 
Kocaman’ı dostları yalnız bırakmadı
Duygu ile Abdullah’ın Kongre Sarayı’nda düğün gibi Kına gecesinde, genç çiftler ile Kocaman ailesini dostları yalnız bırakmadı. Düğüne, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu ile sivil toplum kuruluşları, bazı muhtarlar ile çok sayıda esnaf katıldı. Düğün töreni genç çiftlerin dansıyla başladıktan sonra, yapılan takı merasiminde Duygu ve Abdullah adeta takı yağmuruna tutuldu. 
Bizde, Kocaman ve Kasım ailelerini tebrik ediyor, Duygu ve Abdullah’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.