KOCAMAN ''RAMAZANDA GÖLCÜK ESNAFINI TERCİH EDELİM''

Ekonomi 02.05.2019 - 18:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCAMAN ''RAMAZANDA GÖLCÜK ESNAFINI TERCİH EDELİM''

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ramazan öncesinde vatandaşların alışverişlerinin arttığını dile getirerek, “Ramazan ayı dolayısı ile vatandaşlarımız alışverişlerini yapacaklar. Alışveriş için Gölcük Esnafımızı tercih edelim” dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 11 Ayın Sultanı Ramazan öncesinde halka, yapacakları alışverişlerinde dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Kocaman, Bu ayın güzelliklerini ve maneviyatını en güzel şekilde yaşamaya gayret edeceğiz.. Dostlarımızla iftarlarda buluşacağız., ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapacağız. Paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, nefsimize hakim olmayı bu ayda bir kez daha kavramış olacağız.. .Bu vesile ile velinimetimiz Halkımız ile Esnafımızın 11 ayın sultanı Ramazanı tebrik ediyor Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. HAYIRLARA VESİLE OLSUN Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, Allahın lütfüyle bir kez daha bu yılda Ramazan ayı ile buluşmanın heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımızın bu ayın rahmetiyle bereketlenmesini yüce mevladan diliyorum. Oruç ayı yaz mevsimine denk gelmesi dolayısıyla gündüz açık olan esnaflarımızın bir kısmı açık alanlara taşmakta, oruç tutanların olduğunu gözden kaçırmakta veya ihmal etmektedirler. Gıda hizmeti sunan esnaf arkadaşlarımızın oruca ve oruçluya saygı anlamında biraz daha titiz ve duyarlı olmaları, saygı göstermeleri birbirimize olan sevgi ve saygımızı artıracaktır dedi.  Kocaman, Bu vesile ile gelin hep birlikte Ramazan ayı süresince oruca ve oruç tutan vatandaşlarımıza saygı göstererek, bizlere yakışan bir davranış sergileyelim ve bunda daha çok dikkat edelim. Bu duygu ve düşüncelerimizle Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi olarak esnaf arkadaşlarımızın ve Gölcük halkımızın Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını dileriz dedi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ramazan öncesinde vatandaşların alışverişlerinin arttığını dile getirerek, “Ramazan ayı dolayısı ile vatandaşlarımız alışverişlerini yapacaklar. Alışveriş için Gölcük Esnafımızı tercih edelim” dedi.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, 11 Ayın Sultanı Ramazan öncesinde halka, yapacakları alışverişlerinde dikkatli olmaları gerektiğini dile getirdi. Başkan Kocaman, Bu ayın güzelliklerini ve maneviyatını en güzel şekilde yaşamaya gayret edeceğiz.. Dostlarımızla iftarlarda buluşacağız., ihtiyaç sahiplerine yardımlar yapacağız. Paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu, nefsimize hakim olmayı bu ayda bir kez daha kavramış olacağız.. .Bu vesile ile velinimetimiz Halkımız ile Esnafımızın 11 ayın sultanı Ramazanı tebrik ediyor Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN
Başkan Kocaman yaptığı açıklamada, Allahın lütfüyle bir kez daha bu yılda Ramazan ayı ile buluşmanın heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımızın bu ayın rahmetiyle bereketlenmesini yüce mevladan diliyorum. Oruç ayı yaz mevsimine denk gelmesi dolayısıyla gündüz açık olan esnaflarımızın bir kısmı açık alanlara taşmakta, oruç tutanların olduğunu gözden kaçırmakta veya ihmal etmektedirler. Gıda hizmeti sunan esnaf arkadaşlarımızın oruca ve oruçluya saygı anlamında biraz daha titiz ve duyarlı olmaları, saygı göstermeleri birbirimize olan sevgi ve saygımızı artıracaktır dedi. 
Kocaman, Bu vesile ile gelin hep birlikte Ramazan ayı süresince oruca ve oruç tutan vatandaşlarımıza saygı göstererek, bizlere yakışan bir davranış sergileyelim ve bunda daha çok dikkat edelim. Bu duygu ve düşüncelerimizle Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi olarak esnaf arkadaşlarımızın ve Gölcük halkımızın Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını dileriz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.