LASTİK İŞ

KOCATÜRK ADAYLIĞA YAKIN

Asayiş 05.12.2018 - 12:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCATÜRK ADAYLIĞA YAKIN

İYİ Parti Gölcük belediye Başkan adaylığı için Çetin Kocatürk ismi geçiyor. Adaylık konusunda en yakın isim Kocatürk görünüyor.

İsmi belediye Başkanlığı için geçen İyi parti yönetici Çetin Kocatürk “Aile içinde ve parti içinde değerlendirmemiz devam ediyor. Bu gün yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Ondan sonra kararımı vereceğim” dedi. EN YAKIN İSİM KOCATÜRK İsmail Aynacı “Bu akşam eski ve yeni yönetim ile bu akşam toplantı yapacağı.  Şu an Çetin Kocatürk en ciddi aday gibi görünüyor. Net kanıya toplantı sonrası karar vereceğiz. Yönetim başka bir isim sunmaz ise yarın adayımızı açıklayacağız. İsim konusunda uzlaşı olmazsa son gün 15 Aralık’ı bekleyeceğiz”dedi.
İYİ Parti Gölcük belediye Başkan adaylığı için Çetin Kocatürk ismi geçiyor. Adaylık konusunda en yakın isim Kocatürk görünüyor.

İsmi belediye Başkanlığı için geçen İyi parti yönetici Çetin Kocatürk “Aile içinde ve parti içinde değerlendirmemiz devam ediyor. Bu gün yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Ondan sonra kararımı vereceğim” dedi.

EN YAKIN İSİM KOCATÜRK

İsmail Aynacı “Bu akşam eski ve yeni yönetim ile bu akşam toplantı yapacağı.  Şu an Çetin Kocatürk en ciddi aday gibi görünüyor. Net kanıya toplantı sonrası karar vereceğiz. Yönetim başka bir isim sunmaz ise yarın adayımızı açıklayacağız. İsim konusunda uzlaşı olmazsa son gün 15 Aralık’ı bekleyeceğiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.