LASTİK İŞ
ismail

KOCATÜRK'DEN BAYRAMLAŞMA TEPKİSİ

Gölcük 25.05.2020 - 16:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCATÜRK'DEN BAYRAMLAŞMA TEPKİSİ

Tükoder Gölcük Şube Başkanı Çetin Kocatürk Bayramlaşma törenine tepki gösterdi

Tükoder Başkanı Kücatürk'ün tepkisi; Değerli gölcüklüler Korona virüs etkisi altında bir bayram yaşıyoruz.Hepimiz evlerimizde sadece görüntülü telefonlar aracılığı ile büyüklerimizle bayramlaşmalar yaşadık.Bu bayram belkide yıllarca anlatılacak ve anılacak. Bu süreçte yıllarca unutulmayacak başka bir olay yaşandı dün ilçemizde. Her yıl yapılan ve bütün sivil toplum örgütlerinin katılımı ile yapılan kent bayramlaşması İLÇE kaymakamlık binası önünde buruk bir şekilde yapılmış. Birlikte Gölcük'üz lafı ile AKPyi kast ediyorlar." Yapılmış diyorum" çünkü Tükoder ailesi olarak davet edilmedik. Tabiiki hiç bir STK davet edilmedi . Ancak sadece AK Partili milletvekil,AK Partili belediye başkanı,AK Parti ilçe başkanı,AK Parti kadın kolları BAŞKANI ile birlikte mesafeli bir bayramlaşma yapıldı. Mesafeyi yanlış uyguladıkları kesin çünkü İLÇE mülki idaresi AKP dışında herkese mesafe koymuş belediye başkanı da buna dahil olmuştur. Hep Birlikte Biz GÖLCÜk'ÜZ sloganı ile yola çıkanlar (biz derken) sadece AKPyi kastediyorlarsa bu çok büyük bir yanlıştır. Bizler Tükoder GÖLCÜK ŞUBE BAŞKANLIĞI OLARAK covid 19 sürecinde Vefa gurubu kadar insanlarımıza yardımcı olarak bu süreçte yaşanan tüketici sorunları ile alakalı çalışmalar GERÇEKLEŞTİRDİK. Mesafeli bayramlaşma 
Tükoder Gölcük Şube Başkanı Çetin Kocatürk Bayramlaşma törenine tepki gösterdi

Tükoder Başkanı Kücatürk'ün tepkisi;

Değerli gölcüklüler Korona virüs etkisi altında bir bayram yaşıyoruz.Hepimiz evlerimizde sadece görüntülü telefonlar aracılığı ile büyüklerimizle bayramlaşmalar yaşadık.Bu bayram belkide yıllarca anlatılacak ve anılacak.

Bu süreçte yıllarca unutulmayacak başka bir olay yaşandı dün ilçemizde.

Her yıl yapılan ve bütün sivil toplum örgütlerinin katılımı ile yapılan kent bayramlaşması İLÇE kaymakamlık binası önünde buruk bir şekilde yapılmış.

Birlikte Gölcük'üz lafı ile AKPyi kast ediyorlar." Yapılmış diyorum" çünkü Tükoder ailesi olarak davet edilmedik. Tabiiki hiç bir STK davet edilmedi .

Ancak sadece AK Partili milletvekil,AK Partili belediye başkanı,AK Parti ilçe başkanı,AK Parti kadın kolları BAŞKANI ile birlikte mesafeli bir bayramlaşma yapıldı. Mesafeyi yanlış uyguladıkları kesin çünkü İLÇE mülki idaresi AKP dışında herkese mesafe koymuş belediye başkanı da buna dahil olmuştur.

Hep Birlikte Biz GÖLCÜk'ÜZ sloganı ile yola çıkanlar (biz derken) sadece AKPyi kastediyorlarsa bu çok büyük bir yanlıştır.

Bizler Tükoder GÖLCÜK ŞUBE BAŞKANLIĞI OLARAK covid 19 sürecinde Vefa gurubu kadar insanlarımıza yardımcı olarak bu süreçte yaşanan tüketici sorunları ile alakalı çalışmalar GERÇEKLEŞTİRDİK. Mesafeli bayramlaşma 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.