LASTİK İŞ
ismail

KOCATÜRK, ''KONGREDE ADAY DEĞİLİM''

20.09.2018 - 18:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCATÜRK, ''KONGREDE ADAY DEĞİLİM''

Gölcük Bayburtlular Derneği Aralık Ayında Kongreye gidiyor

İlçemizde 2004 yılından beri aktif olarak görev alan Gölcük Bayburtlular Derneği Aralık Ayında Kongre yapma kararı aldı. 3 yıldır başarılı bir şekilde dernek başkanlığını yürüten Çetin Kocatürk gerçekleşecek olan kongrede aday olmayacağını belirtti. Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk, “ 2015 Aralık ayı itibariyle yapılan kongreyle üyelerimizin teveccühü ile dernek başkanı seçildim. Başkan seçildiğim günden bu güne kadar geçen 3 yıl süre içerisinde Gölcük Bayburtlular Derneği’nin tanıtımı ve Gölcük’te yaşayan Bayburtluların ortak şehircilik bilinci ile bir arada yaşayabilmelerini hedefleyen birçok çalışmaya imza attık. Bu çalışmalarımızı yaparken bana yardımcı olan yönetim kuruluma, dernek üyelerime ve her zaman yanımızda yer alan Gölcük’ün değerli basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aralık Ayında yapılacak olan kongrede aday olacak ve başkanlığı devralacak arkadaşımıza bizlerde yine aynı şekilde yardım etmeye devam edeceğiz” dedi. BAŞKAN ADAYI ÜMİT YAŞAR BAYRAK Kocatürk “ Şu ana kadar yapılan başvurularda yönetim kurulu üyesi olan Sayın Ümit Yaşar Bayrak arkadaşımız başkan adayı olduğunu belirtti. Derneğimiz kurulduğundan beri yönetim kurullarımızda aktif bir şekilde görev almış olan Ümit Yaşar Bayrak bu konularda yeteri kadar tecrübeye sahiptir. Bizlerde kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapabileceğine inanıyoruz. Aralık ayında yapılacak olan kongrenin önce Gölcük’te yaşan Bayburtlulara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gölcük Bayburtlular Derneği Aralık Ayında Kongreye gidiyor

İlçemizde 2004 yılından beri aktif olarak görev alan Gölcük Bayburtlular Derneği Aralık Ayında Kongre yapma kararı aldı. 3 yıldır başarılı bir şekilde dernek başkanlığını yürüten Çetin Kocatürk gerçekleşecek olan kongrede aday olmayacağını belirtti.

Gölcük Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk, “ 2015 Aralık ayı itibariyle yapılan kongreyle üyelerimizin teveccühü ile dernek başkanı seçildim. Başkan seçildiğim günden bu güne kadar geçen 3 yıl süre içerisinde Gölcük Bayburtlular Derneği’nin tanıtımı ve Gölcük’te yaşayan Bayburtluların ortak şehircilik bilinci ile bir arada yaşayabilmelerini hedefleyen birçok çalışmaya imza attık. Bu çalışmalarımızı yaparken bana yardımcı olan yönetim kuruluma, dernek üyelerime ve her zaman yanımızda yer alan Gölcük’ün değerli basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Aralık Ayında yapılacak olan kongrede aday olacak ve başkanlığı devralacak arkadaşımıza bizlerde yine aynı şekilde yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ADAYI ÜMİT YAŞAR BAYRAK
Kocatürk “ Şu ana kadar yapılan başvurularda yönetim kurulu üyesi olan Sayın Ümit Yaşar Bayrak arkadaşımız başkan adayı olduğunu belirtti. Derneğimiz kurulduğundan beri yönetim kurullarımızda aktif bir şekilde görev almış olan Ümit Yaşar Bayrak bu konularda yeteri kadar tecrübeye sahiptir. Bizlerde kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapabileceğine inanıyoruz. Aralık ayında yapılacak olan kongrenin önce Gölcük’te yaşan Bayburtlulara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.