LASTİK İŞ

KOCATÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük 25.01.2019 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCATÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti - CHP ittifakının anlaşma ile sonuçlanması ve Gölcük de İYİ Parti'nin aday çıkartmama kararı üzerine bir açıklama yayınlayan İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Çetin Kocatürk, süreç boyunca kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Kocatürk şunları söyledi ; "Gölcük ve Kocaeli başta olmak üzere, tüm illerimizde, “Millet İttifakı” adına yürütülmekte olan iş birliği görüşmeleri, bugün itibariyle genel başkanlar düzeyinde neticelendirilmiş ve tamamlanmıştır. Öncelikle milletimiz ve partilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bilindiği üzere İYİ PARTİ gölcük ilçe belediye başkan aday adayı olarak Gölcük ilçe başkanlığı şahsım üzerinde karar vererek il başkanlığına ve genel merkeze bildirmesine rağmen Kocaeli genelinde yapılan CHP İYİ PARTİ işbirliği gereği aday adaylığım beklemeye alınarak bugüne gelindi. Bugün itibarıyla yapılan işbirliği anlaşması gereği Gölcük İlçemiz CHP ye bırakılarak  Gölcük CHP Belediye Başkanı adayı Sayın İsmet İşeri yi destekleme kararı alınmıştır. Daha öncede söylemiş olduğum gibi Genel Merkezimin alacağı karara bağlı kalarak Millet İttifakı adına 31 Mart tarihine kadar aynı inançla çalışacağız. Alınan kararın önce şehrimize sonra ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Bugüne kadar şahsıma destek veren başta ilçe başkanımıza yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.
İYİ Parti - CHP ittifakının anlaşma ile sonuçlanması ve Gölcük de İYİ Parti'nin aday çıkartmama kararı üzerine bir açıklama yayınlayan İYİ Parti Belediye Başkan aday adayı Çetin Kocatürk, süreç boyunca kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Kocatürk şunları söyledi ;

"Gölcük ve Kocaeli başta olmak üzere, tüm illerimizde, “Millet İttifakı” adına yürütülmekte olan iş birliği görüşmeleri, bugün itibariyle genel başkanlar düzeyinde neticelendirilmiş ve tamamlanmıştır. Öncelikle milletimiz ve partilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Bilindiği üzere İYİ PARTİ gölcük ilçe belediye başkan aday adayı olarak Gölcük ilçe başkanlığı şahsım üzerinde karar vererek il başkanlığına ve genel merkeze bildirmesine rağmen Kocaeli genelinde yapılan CHP İYİ PARTİ işbirliği gereği aday adaylığım beklemeye alınarak bugüne gelindi.
Bugün itibarıyla yapılan işbirliği anlaşması gereği Gölcük İlçemiz CHP ye bırakılarak  Gölcük CHP Belediye Başkanı adayı Sayın İsmet İşeri yi destekleme kararı alınmıştır.
Daha öncede söylemiş olduğum gibi Genel Merkezimin alacağı karara bağlı kalarak Millet İttifakı adına 31 Mart tarihine kadar aynı inançla çalışacağız.
Alınan kararın önce şehrimize sonra ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.Bugüne kadar şahsıma destek veren başta ilçe başkanımıza yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.