LASTİK İŞ

KOCATÜRK'ÜN ÇABASI ...

07.08.2017 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOCATÜRK'ÜN ÇABASI ...

Siyaset fedakarlık ister...Siyasete gönül verdiniz mi, yaz, kış demeden, evinizi, ailenizi, işinizi ihmal etme pahasına koşturur durursunuz.. İlçemizin başarılı iş adamlarından Çetin Kocatürk’de siyasetin her aşamasında büyük çaba harcıyor...MHP den istifa eden Kocatürk, Meral Akşener'in yeni kuracağı parti için şimdiden var gücüyle çalışıyor.  Dün MHP'den istifa eden isimlerin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında da dur durak bilmeyen Kocatürk, toplantıya katılan konuklara dağıtılmak için kahvaltı tepsisini aldı, servis bile yaptı... Siyasete gönül vermek demek, maroken koltuklarda oturmak demek değildir her zaman..Bazen de Kocatürk gibi, alırsınız tepsiyi elinize, servis bile yaparsınız.

Siyaset fedakarlık ister...Siyasete gönül verdiniz mi, yaz, kış demeden, evinizi, ailenizi, işinizi ihmal etme pahasına koşturur durursunuz..
İlçemizin başarılı iş adamlarından Çetin Kocatürk’de siyasetin her aşamasında büyük çaba harcıyor...MHP den istifa eden Kocatürk, Meral Akşener'in yeni kuracağı parti için şimdiden var gücüyle çalışıyor. 
Dün MHP'den istifa eden isimlerin düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında da dur durak bilmeyen Kocatürk, toplantıya katılan konuklara dağıtılmak için kahvaltı tepsisini aldı, servis bile yaptı...
Siyasete gönül vermek demek, maroken koltuklarda oturmak demek değildir her zaman..Bazen de Kocatürk gibi, alırsınız tepsiyi elinize, servis bile yaparsınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.