KOKOREÇ OSİM HİZMETE AÇILDI

06.08.2018 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOKOREÇ OSİM HİZMETE AÇILDI

İlçemizin sevilen isimlerinden Osman Kuş, "Kokoreç Osim" adını verdiği işyerini hizmete açtı.

İş yerini özenle dekore eden Kuş, kokoreç konusunda Gölcük'te iddialı olduklarını belirtti. Kuş, kokoreç yapımının ustalık gerektrirdiğini ve kendilerinin Kocaeli'nin en iyi ustası ile çalıştığını ifade ederek, " Kokoreç Osim'den kokoreç yiyen bir daha vazgeçemeyecek. BU konuda iddialıyız" dedi.  Kokoreç Osim paket servisi ile de ev ve iş yerlerine hizmet edecek. Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Osman Kuş kardeşimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunuyoruz. 
İlçemizin sevilen isimlerinden Osman Kuş, "Kokoreç Osim" adını verdiği işyerini hizmete açtı.

İş yerini özenle dekore eden Kuş, kokoreç konusunda Gölcük'te iddialı olduklarını belirtti. Kuş, kokoreç yapımının ustalık gerektrirdiğini ve kendilerinin Kocaeli'nin en iyi ustası ile çalıştığını ifade ederek, " Kokoreç Osim'den kokoreç yiyen bir daha vazgeçemeyecek. BU konuda iddialıyız" dedi. 

Kokoreç Osim paket servisi ile de ev ve iş yerlerine hizmet edecek.

Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Osman Kuş kardeşimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunuyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.