LASTİK İŞ
ismail

KOMEDYEN YILMAZ KİTAP FUARINA DEVAT ETTİ !

14.05.2015 - 13:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOMEDYEN YILMAZ KİTAP FUARINA DEVAT ETTİ !

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı daha kapılarını açmadan etkinlikler başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı daha kapılarını açmadan etkinlikler başladı. Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı tanıtım etkinlikleri kapsamında komedyen Ceyhun Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde bir söyleşi yaptı. Yılmaz, “Herkesi Kitap Fuarı’na bekliyorum” dedi. ÖĞRENCİLER KATILDI Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği söyleşiye Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. “NASIL FENOMEN OLDUNUZ” Tanıtım etkinliğinde ilk olarak sosyal medya fenomenleri Taçi Kalkavan ve Eray Efe sahne aldı. Sosyal medya fenomenleri öğrencilerin sorularını cevapladı. Sosyal medyanın doğru kullanıldığı zaman birçok faydası olduğunun altını çizen fenomenler, “Nasıl fenomen oldunuz sorusuyla hep karşılaşıyoruz. Bizler günlük hayatta yaşanan olaylara hiç kayıtsız kalmadık” dedi. ANNESİNE YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU Daha sonra ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, şiir okuyarak sahneye çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yılmaz, öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Zaman zaman neşeli, zaman zamansa duygu yüklü anların yaşandığı söyleşide Ceyhun Yılmaz, annesine yazdığı şiiri de okudu. Sahnede rahat tavırları ile dikkat çeken Ceyhun Yılmaz, yaşadığı önemli olayları komik bir şeklide anlattı. “İLK OLARAK ÖĞRENCİLERİN KARŞISINDA SAHNEYE ÇIKTIM” Seyircilerin yanına giderek birebir diyaloğa giren Ceyhun Yılmaz, çocukların gördüklerinden etkilendiğini söyledi ve çocukluk anılarını anlattı. Yılmaz, ”Radyo programlarına başladığım ilk günlerde işler istediğim gibi gitmedi. Daha sonra dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştım ve birçok komik olay yaşadım. Hayatımın dönüm noktası Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in radyo programına katılması oldu. İlk olarak da öğrencilerin karşısında sahneye çıktım” dedi. “EVET DUYGUSALIM” Öğrencilerle karşılıklı konuşarak programına devam eden Ceyhun Yılmaz, “Duygusal şiirler yazıyorsunuz, normal hayatta da bu kadar duygusal mısınız?“ sorusuna, ”Evet’’ diye cevap verdi. Yılmaz ayrıca herkesi 7. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet etti. Katılımcıların büyük bir keyifle takip ettiği söyleşinin sonunda Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer katılımcılara çiçek takdim etti.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı daha kapılarını açmadan etkinlikler başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kocaeli Kitap Fuarı daha kapılarını açmadan etkinlikler başladı. Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olma özelliğini taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı tanıtım etkinlikleri kapsamında komedyen Ceyhun Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde bir söyleşi yaptı. Yılmaz, “Herkesi Kitap Fuarı’na bekliyorum” dedi.

ÖĞRENCİLER KATILDI

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği söyleşiye Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“NASIL FENOMEN OLDUNUZ”

Tanıtım etkinliğinde ilk olarak sosyal medya fenomenleri Taçi Kalkavan ve Eray Efe sahne aldı. Sosyal medya fenomenleri öğrencilerin sorularını cevapladı. Sosyal medyanın doğru kullanıldığı zaman birçok faydası olduğunun altını çizen fenomenler, “Nasıl fenomen oldunuz sorusuyla hep karşılaşıyoruz. Bizler günlük hayatta yaşanan olaylara hiç kayıtsız kalmadık” dedi.

ANNESİNE YAZDIĞI ŞİİRİ OKUDU

Daha sonra ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, şiir okuyarak sahneye çıktı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yılmaz, öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Zaman zaman neşeli, zaman zamansa duygu yüklü anların yaşandığı söyleşide Ceyhun Yılmaz, annesine yazdığı şiiri de okudu. Sahnede rahat tavırları ile dikkat çeken Ceyhun Yılmaz, yaşadığı önemli olayları komik bir şeklide anlattı.

“İLK OLARAK ÖĞRENCİLERİN KARŞISINDA SAHNEYE ÇIKTIM”

Seyircilerin yanına giderek birebir diyaloğa giren Ceyhun Yılmaz, çocukların gördüklerinden etkilendiğini söyledi ve çocukluk anılarını anlattı. Yılmaz, ”Radyo programlarına başladığım ilk günlerde işler istediğim gibi gitmedi. Daha sonra dinleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştım ve birçok komik olay yaşadım. Hayatımın dönüm noktası Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in radyo programına katılması oldu. İlk olarak da öğrencilerin karşısında sahneye çıktım” dedi.

“EVET DUYGUSALIM”

Öğrencilerle karşılıklı konuşarak programına devam eden Ceyhun Yılmaz, “Duygusal şiirler yazıyorsunuz, normal hayatta da bu kadar duygusal mısınız?“ sorusuna, ”Evet’’ diye cevap verdi. Yılmaz ayrıca herkesi 7. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet etti. Katılımcıların büyük bir keyifle takip ettiği söyleşinin sonunda Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer katılımcılara çiçek takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.