LASTİK İŞ

KO-MEK 39 bin kişiye meslek eğitimi verdi

Kocaeli 19.07.2013 - 14:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KO-MEK 39 bin kişiye meslek eğitimi verdi

2012-2013 eğitim döneminde 39 bin 322 ve genel toplamda 287 bin 522 kişiye eğitim olanağı sağlayan KO-MEK birçok insanı meslek sahibi yaptı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları KO-MEK, 9. Eğitim Öğretim döneminde 39 bin 322 kişiye eğitim verdi. Kurulduğundan bu yana genel toplamda 287 bin 522 kişiye eğitim olanağı sağlayan KO-MEK birçok insanı meslek sahibi yaparken, sanat anlamında da bireylerin yeteneklerini ortaya çıkardı.   287 BİN KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ Kocaeli’nde sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK’in 2012-2013 Eğitim Öğretim dönemi sona erdi. 151 farklı branşta eğitim sunan KO-MEK kurslarında bu sene 39 bin 322 kişi eğitim gördü. 2004 yılından bu yana faaliyette olan KO-MEK kursları 9. Eğitim öğretim dönemiyle birlikte toplamda 287.522 kişiye verdiği eğitimler ile büyük başarılara imza attı. Binlerce insanın kişisel gelişimine katkı sağlayan bu kurslarda birçok insan meslek sahibi olurken birçok insanda sanat anlamında kendini geliştirdi.   İŞKUR’LA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE Kocaeli’li vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği KO-MEK kursları ayrıca İŞKUR ile işbirliği yaparak da kurslar açtı. KO-MEK’in İŞKUR ile işbirliğinde açtığı kurslarda 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde 17 grupta 385 kişi eğitim aldı. Kursta alınan mesleki eğitim ve sertifika kursiyerlere kolaylıkla iş bulabilme imkânı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.   KO-MEK’LE KALİTELİ HİZMET KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında bulunan 41 kurs merkeziyle modern binalarda halka hizmet sunuyor. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda 16 yaşını doldurmuş olmak şartıyla herkes eğitim alabiliyor. Kursiyerler öğrendiklerini yılsonunda yapılan yerel ve genel sergilerde sergileme imkânı buluyor. Meslek eğitimi sonunda alınan sertifika ile birçok insan ise iş sahibi oluyor.   YENİ DÖNEM 2 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK KO-MEK’in yeni eğitim öğretim dönemi 2 Eylül’de başlayacak. KO-MEK kurs merkezlerinin adresleri ve telefon numaralarına www.komek.org adresinden ulaşılabilir.  
2012-2013 eğitim döneminde 39 bin 322 ve genel toplamda 287 bin 522 kişiye eğitim olanağı sağlayan KO-MEK birçok insanı meslek sahibi yaptı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları KO-MEK, 9. Eğitim Öğretim döneminde 39 bin 322 kişiye eğitim verdi. Kurulduğundan bu yana genel toplamda 287 bin 522 kişiye eğitim olanağı sağlayan KO-MEK birçok insanı meslek sahibi yaparken, sanat anlamında da bireylerin yeteneklerini ortaya çıkardı.

 

287 BİN KİŞİYE EĞİTİM VERİLDİ

Kocaeli’nde sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK’in 2012-2013 Eğitim Öğretim dönemi sona erdi. 151 farklı branşta eğitim sunan KO-MEK kurslarında bu sene 39 bin 322 kişi eğitim gördü. 2004 yılından bu yana faaliyette olan KO-MEK kursları 9. Eğitim öğretim dönemiyle birlikte toplamda 287.522 kişiye verdiği eğitimler ile büyük başarılara imza attı. Binlerce insanın kişisel gelişimine katkı sağlayan bu kurslarda birçok insan meslek sahibi olurken birçok insanda sanat anlamında kendini geliştirdi.

 

İŞKUR’LA İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE

Kocaeli’li vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği KO-MEK kursları ayrıca İŞKUR ile işbirliği yaparak da kurslar açtı. KO-MEK’in İŞKUR ile işbirliğinde açtığı kurslarda 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde 17 grupta 385 kişi eğitim aldı. Kursta alınan mesleki eğitim ve sertifika kursiyerlere kolaylıkla iş bulabilme imkânı sağlaması açısından büyük önem taşıyor.

 

KO-MEK’LE KALİTELİ HİZMET

KO-MEK, Kocaeli’nin dört bir yanında bulunan 41 kurs merkeziyle modern binalarda halka hizmet sunuyor. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda 16 yaşını doldurmuş olmak şartıyla herkes eğitim alabiliyor. Kursiyerler öğrendiklerini yılsonunda yapılan yerel ve genel sergilerde sergileme imkânı buluyor. Meslek eğitimi sonunda alınan sertifika ile birçok insan ise iş sahibi oluyor.

 

YENİ DÖNEM 2 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

KO-MEK’in yeni eğitim öğretim dönemi 2 Eylül’de başlayacak. KO-MEK kurs merkezlerinin adresleri ve telefon numaralarına www.komek.org adresinden ulaşılabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.