LASTİK İŞ

KOMEK UMUT IŞIĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kocaeli 07.01.2015 - 15:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOMEK UMUT IŞIĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

KO-MEK Kocaeli de her vatandaşın derdine devam oluyor

Yaptığı eğitim faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal duyarlılıklara da önem veren KO-MEK, engelli vatandaşların da elinden tutarak sosyal hayatın paylaşılmasına öncülük ediyor. Yaklaşık 4 yıl önce çalıştığı iş yerinde elektrik çarpması sonucu bitkisel hayata giren ve sağlık sorunları yaşayan 26 yaşındaki Ümit Konyalı da KOMEK ile hayata yeniden döndü.   AZİM VE BAŞARININ KAPISINI KOMEK İLE ARALADI 4 yıl boyunca annesi Ayşe Konyalı tarafından birçok yere tedavi için götürülen Ümit, tanıştığı KO-MEK Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht branşları ile adeta yepyeni bir ufkun kapılarını açtı. KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi Filografi branşında yaklaşık üç aydır Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht alanında eğitim gören Ümit, azmi ve başarısıyla görenleri hayrete düşürüyor. Günden güne daha iyiye geden Ümit, yaptığı çalışmalarla ilgi uyandırırken, sınıfın neşesi olmayı başarmış.  KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht usta öğreticisi Ayşegül Çakmak, Ümit ile çalışmanın müthiş bir moral ve motivasyon sağladığını belirterek ‘’Alan çalışması sırasında Ümit’in annesi bize oğlunun kursa alınmasının mümkün olup olmadığını sorduğunda özellikle başlayabileceğini söyledik ve memnuniyetle kabul ettik” dedi.   ÜMİT SINIFIMIZIN NEŞESİ Ümit’in 4 sene önce geçirdiği iş kazası sonucu bitkisel hayata girdiğini ve yaşamasının mucize olduğunu öğrendiğini ifade eden Ayşegül Çakmak: “Ümit yaşadığı zor günlerden sonra şuan aramızda ve her şey yolunda. O sınıfımızın neşesi. Sürekli gülüyor ve bizlere pozitif enerji veriyor. Ben inanıyorum ki her şey çok daha güzel olacak. Ümit ile üç aydır eğitim yapıyoruz. Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht branşlarında eğitim alıyor. Müthiş bir ilerleme söz konusu. Ümit geldiğinde daha farklıydı. Şimdi çok daha farklı. İnşallah daha da iyi olacağına inanıyorum’’ dedi.   HEPSİ EVLATLARIM GİBİ Ümit’in annesi Ayşe Konyalı, oğluna gösterilen ilgi alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Oğlum iş kazasından sonra kalbi durdu ve hafızasında sorun çıktı. Şu an hafızasında hala sorunlar olsa da daha iyi. Haftada üç gün kursa geliyor. Burada hocaları ve diğer arkadaşları çok ilgileniyorlar. Yeni arkadaşları oldu. Hepsi evlatlarım gibi. Allah hepsinden razı olsun’’  dedi. Kazadan sonra Ümit’in sosyal çevresinde azalma olduğunu, bunun uzun süre olumsuz bir etki oluşturduğunu söyleyen Ayşe Konyalı: “KO-MEK’te eğitimlere başladıktan sonra Ümit’in yeniden arkadaş çevresi oldu. Psikolojik olarak daha iyiye gidiyor ve sosyalleşiyor’’ dedi.   Bülten No: 035    
KO-MEK Kocaeli de her vatandaşın derdine devam oluyor

Yaptığı eğitim faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal duyarlılıklara da önem veren KO-MEK, engelli vatandaşların da elinden tutarak sosyal hayatın paylaşılmasına öncülük ediyor. Yaklaşık 4 yıl önce çalıştığı iş yerinde elektrik çarpması sonucu bitkisel hayata giren ve sağlık sorunları yaşayan 26 yaşındaki Ümit Konyalı da KOMEK ile hayata yeniden döndü.

 

AZİM VE BAŞARININ KAPISINI KOMEK İLE ARALADI

4 yıl boyunca annesi Ayşe Konyalı tarafından birçok yere tedavi için götürülen Ümit, tanıştığı KO-MEK Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht branşları ile adeta yepyeni bir ufkun kapılarını açtı. KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi Filografi branşında yaklaşık üç aydır Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht alanında eğitim gören Ümit, azmi ve başarısıyla görenleri hayrete düşürüyor. Günden güne daha iyiye geden Ümit, yaptığı çalışmalarla ilgi uyandırırken, sınıfın neşesi olmayı başarmış.  KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht usta öğreticisi Ayşegül Çakmak, Ümit ile çalışmanın müthiş bir moral ve motivasyon sağladığını belirterek ‘’Alan çalışması sırasında Ümit’in annesi bize oğlunun kursa alınmasının mümkün olup olmadığını sorduğunda özellikle başlayabileceğini söyledik ve memnuniyetle kabul ettik” dedi.

 

ÜMİT SINIFIMIZIN NEŞESİ

Ümit’in 4 sene önce geçirdiği iş kazası sonucu bitkisel hayata girdiğini ve yaşamasının mucize olduğunu öğrendiğini ifade eden Ayşegül Çakmak: “Ümit yaşadığı zor günlerden sonra şuan aramızda ve her şey yolunda. O sınıfımızın neşesi. Sürekli gülüyor ve bizlere pozitif enerji veriyor. Ben inanıyorum ki her şey çok daha güzel olacak. Ümit ile üç aydır eğitim yapıyoruz. Filografi, Ahşap oymacılık ve Naht branşlarında eğitim alıyor. Müthiş bir ilerleme söz konusu. Ümit geldiğinde daha farklıydı. Şimdi çok daha farklı. İnşallah daha da iyi olacağına inanıyorum’’ dedi.

 

HEPSİ EVLATLARIM GİBİ

Ümit’in annesi Ayşe Konyalı, oğluna gösterilen ilgi alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek: “Oğlum iş kazasından sonra kalbi durdu ve hafızasında sorun çıktı. Şu an hafızasında hala sorunlar olsa da daha iyi. Haftada üç gün kursa geliyor. Burada hocaları ve diğer arkadaşları çok ilgileniyorlar. Yeni arkadaşları oldu. Hepsi evlatlarım gibi. Allah hepsinden razı olsun’’  dedi. Kazadan sonra Ümit’in sosyal çevresinde azalma olduğunu, bunun uzun süre olumsuz bir etki oluşturduğunu söyleyen Ayşe Konyalı: “KO-MEK’te eğitimlere başladıktan sonra Ümit’in yeniden arkadaş çevresi oldu. Psikolojik olarak daha iyiye gidiyor ve sosyalleşiyor’’ dedi.

 

Bülten No: 035

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.