LASTİK İŞ
ismail

Kompozit Deck ile Kaliteli Ürünler

Ekonomi 07.12.2015 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Kompozit Deck ile Kaliteli Ürünler

Kompozit deck üretim süreçleri , plastik türevleri ve ahşabın bazı üretim süreçleri neticesinde bir araya getirilmesi ile elde edilen üstün özelliklere sahip yeni nesil dış mekan zemin kaplamadır. 10 yılı aşkın bir süredir uluslar arası markette tanınan ve kendine geniş kullanım alanı bulan kompozit deck ürünleri son yıllarda ülkemizde de geniş kitleler tarafından tanınmaya ve kullanılmaya başlanmıştır. Dış mekanlarda kullanılan doğal ahşap malzemelerin maruz kaldıkları ve neticesinde fiziki bozukluklara (dönme, çürüme, küflenme, kıymıklanma)  sebep olan sıcaklık değişimleri, yağmur suyu, nem gibi doğa olayları Kompozit Deck  ürünlere etki etmemektedir. Kompozit deck %50 geri dönüşümlü ağaç talaşı ve %50 polimer malzemenin yanında ,renk pigmentleri, mantar önleyici, küf önleyici ve parazit önleyici bileşenler bulunmaktadır. Kompozitdeck.com.tr ile kaliteli ürünler, ahşap ve polimeri kuvvetli, neme dirençli bir malzeme haline getiren kendine has bir sistemle imal edilmektedir. Sonuçta kendine has bir şekilde ortaya çıkan bu ürünü zımparalamak ya da boyamak zorunda değilsiniz. Bununla birlikte, ürünü boyayabilirsiniz, fakat bu şekilde garantisi ortadan kalkacaktır. Birkaç bilinen kuralı uygulayarak, Kompozit Deck döşemelerinizin güzel ve temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Lekelere hızlı bir şekilde müdahale edin. Döşemenin yüzeyinden içeri nüfuz etmesine ya da güneş ışığı altında ısıya maruz kalmasına izin vermeyin. Yağ bütün yüzeylerde lekeye sebep olacaktır. Barbekü ızgaranızın altına bir sıçrama ihtimaline karşı bir koruyucu yerleştirin.Temiz görünse bile, döşemenizi belli aralıklarla bir hortum vasıtasıyla yıkayın. Böylece, havanın sebep olduğu ve küf ya da mantar gelişimini hızlandıran polen ve diğer hava kaynaklı kirleticilerin yüzeyde birikmesini engellemiş olursunuz.

Kompozit deck üretim süreçleri , plastik türevleri ve ahşabın bazı üretim süreçleri neticesinde bir araya getirilmesi ile elde edilen üstün özelliklere sahip yeni nesil dış mekan zemin kaplamadır. 10 yılı aşkın bir süredir uluslar arası markette tanınan ve kendine geniş kullanım alanı bulan kompozit deck ürünleri son yıllarda ülkemizde de geniş kitleler tarafından tanınmaya ve kullanılmaya başlanmıştır. Dış mekanlarda kullanılan doğal ahşap malzemelerin maruz kaldıkları ve neticesinde fiziki bozukluklara (dönme, çürüme, küflenme, kıymıklanma)  sebep olan sıcaklık değişimleri, yağmur suyu, nem gibi doğa olayları Kompozit Deck  ürünlere etki etmemektedir.

Kompozit deck %50 geri dönüşümlü ağaç talaşı ve %50 polimer malzemenin yanında ,renk pigmentleri, mantar önleyici, küf önleyici ve parazit önleyici bileşenler bulunmaktadır. Kompozitdeck.com.tr ile kaliteli ürünler, ahşap ve polimeri kuvvetli, neme dirençli bir malzeme haline getiren kendine has bir sistemle imal edilmektedir. Sonuçta kendine has bir şekilde ortaya çıkan bu ürünü zımparalamak ya da boyamak zorunda değilsiniz. Bununla birlikte, ürünü boyayabilirsiniz, fakat bu şekilde garantisi ortadan kalkacaktır. Birkaç bilinen kuralı uygulayarak, Kompozit Deck döşemelerinizin güzel ve temiz kalmasını sağlayabilirsiniz. Lekelere hızlı bir şekilde müdahale edin. Döşemenin yüzeyinden içeri nüfuz etmesine ya da güneş ışığı altında ısıya maruz kalmasına izin vermeyin. Yağ bütün yüzeylerde lekeye sebep olacaktır. Barbekü ızgaranızın altına bir sıçrama ihtimaline karşı bir koruyucu yerleştirin.Temiz görünse bile, döşemenizi belli aralıklarla bir hortum vasıtasıyla yıkayın. Böylece, havanın sebep olduğu ve küf ya da mantar gelişimini hızlandıran polen ve diğer hava kaynaklı kirleticilerin yüzeyde birikmesini engellemiş olursunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.