LASTİK İŞ

KOMŞUOĞLU VEDA ETTİ !

Kocaeli 30.10.2014 - 19:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOMŞUOĞLU VEDA ETTİ !

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünde iki dönemi tamamladığı için yeniden aday olamayan Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu’nun görevi, Cumhurbaşkanı’nın yeni rektörü atamasıyla birlikte sona erecek.

8 yıl süreyle KOÜ’yü yöneten Prof.Komsuoğlu, oy verme işlemi öncesi bütün akademisyen arkadaşlarına veda etti. HAYALLERİMDEN VAZGEÇMEDİM” Rektör, Prof.Dr.Sezer komsuoğlu, veda niteliğindeki konuşmasında  KOÜ’nün 1992 yılında birlikte kuruldukları 15 üniversite arasında  en iyi noktada olduğunu söyledi, “Bazen rektörlük yapmayı bırakın, ayaklarımın üzerinde durmakta zorlandım. Ama hayallerimden hiç vazgeçmedim.  KOÜ bu seviyeye sizlerin sayesinde geldi.  Bundan sonra hedefimiz iyi kalpli, şefkatli gençler yetiştirmek olmalıdır. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. TEŞŞEKKÜRLER HOCAM Eşi  Prof.Dr.Baki Komsuoğlu’nun ardından üstlendiği KOÜ rektörlüğü görevinde  8 yılı tamamlayan ve yeniden aday olamayan Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu, çalışma arkadaşları ile vedalaştı. O artık, değerli bir hemşerimiz olarak aramızda yaşayacak. Kocaeli kentinin,  görev süresi boyunca KOÜ’yü geliştiren  Sezer Hoca’ya da  en azından teşekkür borcu bulunuyor.
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünde iki dönemi tamamladığı için yeniden aday olamayan Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu’nun görevi, Cumhurbaşkanı’nın yeni rektörü atamasıyla birlikte sona erecek.

8 yıl süreyle KOÜ’yü yöneten Prof.Komsuoğlu, oy verme işlemi öncesi bütün akademisyen arkadaşlarına veda etti.

HAYALLERİMDEN VAZGEÇMEDİM”

Rektör, Prof.Dr.Sezer komsuoğlu, veda niteliğindeki konuşmasında  KOÜ’nün 1992 yılında birlikte kuruldukları 15 üniversite arasında  en iyi noktada olduğunu söyledi, “Bazen rektörlük yapmayı bırakın, ayaklarımın üzerinde durmakta zorlandım. Ama hayallerimden hiç vazgeçmedim.  KOÜ bu seviyeye sizlerin sayesinde geldi.  Bundan sonra hedefimiz iyi kalpli, şefkatli gençler yetiştirmek olmalıdır. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞŞEKKÜRLER HOCAM

Eşi  Prof.Dr.Baki Komsuoğlu’nun ardından üstlendiği KOÜ rektörlüğü görevinde  8 yılı tamamlayan ve yeniden aday olamayan Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu, çalışma arkadaşları ile vedalaştı. O artık, değerli bir hemşerimiz olarak aramızda yaşayacak. Kocaeli kentinin,  görev süresi boyunca KOÜ’yü geliştiren  Sezer Hoca’ya da  en azından teşekkür borcu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.