LASTİK İŞ
ismail

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

21.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın sembolü olan Ramazan ayında “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla başlattığımız Hayır Seferbirliği’ni nihayete erdirdik.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi olarak ramazan ayında Kaymakamlığımıza, Belediyemize ve en önemlisi Esnaf komşularımıza ulaştırdığımız gıda kolisi yardımlarımızın yanı sıra fatura ödenmesi gibi nakdi yardımlar ve daha da önemlisi Türk Kızılayı’na yönetim olarak kan bağışında bulunarak hayırlı işlerin bulaşmasına destek olmaya çalıştık. Salgın sürecinde yoğun gayretlerine şahit olduğumuz Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile Salgın sürecinde sorumluluk hisseden bir STK olarak her türlü göreve tüm imkanlarımızla hazır olduğumuzu belirterek istişare halinde bulunduk, bulunuyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle vefat etmiş olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet kalanlara sabır, hastalarımıza şifa dilerken yüreğiyle yoğun bir çaba sarf eden sağlık çalışanlarımıza Şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca kampanya sorumlumuz Yasin Güner olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Poyraz, Emre Kukuloğlu, Ahmet Kaçır, M. Raşid Zorlu, Mahir Çiçek ve Ali Kemal Eren hocalarımıza da teşekkür eder, ŞAFİ ismi hürmetine virüs belasının en kısa zamanda bitmesini yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Hemşehrilerimizin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederiz.
Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın sembolü olan Ramazan ayında “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” düsturuyla başlattığımız Hayır Seferbirliği’ni nihayete erdirdik.

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi olarak ramazan ayında Kaymakamlığımıza, Belediyemize ve en önemlisi Esnaf komşularımıza ulaştırdığımız gıda kolisi yardımlarımızın yanı sıra fatura ödenmesi gibi nakdi yardımlar ve daha da önemlisi Türk Kızılayı’na yönetim olarak kan bağışında bulunarak hayırlı işlerin bulaşmasına destek olmaya çalıştık.

Salgın sürecinde yoğun gayretlerine şahit olduğumuz Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile Salgın sürecinde sorumluluk hisseden bir STK olarak her türlü göreve tüm imkanlarımızla hazır olduğumuzu belirterek istişare halinde bulunduk, bulunuyoruz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle vefat etmiş olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet kalanlara sabır, hastalarımıza şifa dilerken yüreğiyle yoğun bir çaba sarf eden sağlık çalışanlarımıza Şükranlarımızı arz ederiz. Ayrıca kampanya sorumlumuz Yasin Güner olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Poyraz, Emre Kukuloğlu, Ahmet Kaçır, M. Raşid Zorlu, Mahir Çiçek ve Ali Kemal Eren hocalarımıza da teşekkür eder, ŞAFİ ismi hürmetine virüs belasının en kısa zamanda bitmesini yüce Allah’tan niyaz eder, tüm Hemşehrilerimizin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.