LASTİK İŞ

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

11.10.2016 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardıma muhtaç ailelere kömür yardımına başladı. Bu yıl kömür yardımı bin aileye ve bir buçuk ton olarak belirlendi.

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her yıl bin 500 aileye bir ton kömür yardımı yapıyordu. Bu yıl aile sayısını bine düşürerek kömür tonunu arttırdı. daha önce ailede sigortalı çalışan olsa da ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapan vakıf bu yıl sigortalı ailelere kömür yardımını kesti. gerçekten ihtiyaç sahibi olan bin aile titizlikle araştırılarak belirlendi. Vakıf gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor. HER AİLEYE 1,5 TON KÖMÜR VERİLİYOR İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömür yardımı yapılmaya başlandı.  Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl bin aileye kömür yardımı yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan kömür dağıtımı bu ayın sonunda tamamlanmış olacak. Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamaya göre yardımlardan faydalanmak isteyen yoksul ailelerin Vakıfa müracaat etmeleri gerekiyor.
Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardıma muhtaç ailelere kömür yardımına başladı. Bu yıl kömür yardımı bin aileye ve bir buçuk ton olarak belirlendi.

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı her yıl bin 500 aileye bir ton kömür yardımı yapıyordu. Bu yıl aile sayısını bine düşürerek kömür tonunu arttırdı. daha önce ailede sigortalı çalışan olsa da ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı yapan vakıf bu yıl sigortalı ailelere kömür yardımını kesti. gerçekten ihtiyaç sahibi olan bin aile titizlikle araştırılarak belirlendi.

Vakıf gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor.

HER AİLEYE 1,5 TON KÖMÜR VERİLİYOR

İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömür yardımı yapılmaya başlandı.  Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yıl bin aileye kömür yardımı yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan kömür dağıtımı bu ayın sonunda tamamlanmış olacak. Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yapılan açıklamaya göre yardımlardan faydalanmak isteyen yoksul ailelerin Vakıfa müracaat etmeleri gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.