KÖMÜR YARDIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

11.08.2017 - 10:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖMÜR YARDIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1 Eylül'de başlayacak olan Kömür Yardımı için geri sayıma başladı. Kulağımıza gelenlere göre, Sosyal Yardımlaşma Vakfı bu kış, ilçemizde yardıma muhtaç, yaklaşık Bin aileye hane başı 1.5 Ton olmak üzere, Bin 500 Ton Kömür yardımında bulunacak.  Gölcük Kaymakamlığı muhtarlar aracılığı ile daha önceden belirlediği, 850 Aileye kömür yardımında bulunuyordu. Bu yıl bu rakamın Bin aileye çıkması bekleniyor.  Vakıf Müdürü Zehra Karaman, bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, yaklaşık Bin ailenin kömürlerini, Kurban Bayramı sonrasında, periyodik aralıklarla dağıtılmaya başlanacağının müjdesini verdi.  Eeee ne diyelim, Allah Devletimize zarar vermesin... 

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 1 Eylül'de başlayacak olan Kömür Yardımı için geri sayıma başladı. Kulağımıza gelenlere göre, Sosyal Yardımlaşma Vakfı bu kış, ilçemizde yardıma muhtaç, yaklaşık Bin aileye hane başı 1.5 Ton olmak üzere, Bin 500 Ton Kömür yardımında bulunacak. 
Gölcük Kaymakamlığı muhtarlar aracılığı ile daha önceden belirlediği, 850 Aileye kömür yardımında bulunuyordu. Bu yıl bu rakamın Bin aileye çıkması bekleniyor. 
Vakıf Müdürü Zehra Karaman, bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, yaklaşık Bin ailenin kömürlerini, Kurban Bayramı sonrasında, periyodik aralıklarla dağıtılmaya başlanacağının müjdesini verdi. 
Eeee ne diyelim, Allah Devletimize zarar vermesin... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.