KÖMÜRÜ SATANIN YARDIMI KESİLİYOR

Gündem 02.11.2017 - 12:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖMÜRÜ SATANIN YARDIMI KESİLİYOR

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçemizde yardıma muhtaç ailelere kömür yardımına devam ediyor. Ancak aldığı kömürü kullanmak yerine satarak paraya çevirenlerin tespiti halinde Vakıf tarafından yapılan tüm yardımlar kesiliyor.

HER AİLEYE 1,5 TON KÖMÜR Bu yıl bin  aileye kömür yardımı yapılıyor. Yardıma muhtaç kişiler muhtarlar tarafından tespit ediliyor. vakıf, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor. İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömür yardımı devam ediyor. Her aileye 1, 5 ton kömür yardımı yapıldı. YARDIMLAR KESİLİYOR Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür yardımlarını bazı ihtiyaç sahiplerinin kullanmayarak sattığı şikayetleri üzerine vakıf harekete geçti. Vakıf yetkilileri kömür yaptığı aileleri ziyaret ederek dağıttıkları kömürlerin kontrollerini yaptı. Kömürleri sattığı tespit edilen kişilerin kömür dahil olmak üzere vakıftan aldıkları tüm yardımları kesildi. İHBAR EDİN Çevrenizde kömür yardımı alıp sarığını gördüğünüz kişiler varsa Vakfa bildirin. Satılan kömürler vakıf tarafından geri alınarak gerçek ihtiyaç sahiplerine veriliyor.
Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçemizde yardıma muhtaç ailelere kömür yardımına devam ediyor. Ancak aldığı kömürü kullanmak yerine satarak paraya çevirenlerin tespiti halinde Vakıf tarafından yapılan tüm yardımlar kesiliyor.

HER AİLEYE 1,5 TON KÖMÜR
Bu yıl bin  aileye kömür yardımı yapılıyor. Yardıma muhtaç kişiler muhtarlar tarafından tespit ediliyor. vakıf, gerekli araştırmayı yaptıktan sonra kömürleri herkesin evine teslim ediyor. İlçemizde bulunan yardıma muhtaç ailelere her yıl olduğu gibi bu yılda kömür yardımı devam ediyor. Her aileye 1, 5 ton kömür yardımı yapıldı.

YARDIMLAR KESİLİYOR
Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür yardımlarını bazı ihtiyaç sahiplerinin kullanmayarak sattığı şikayetleri üzerine vakıf harekete geçti. Vakıf yetkilileri kömür yaptığı aileleri ziyaret ederek dağıttıkları kömürlerin kontrollerini yaptı. Kömürleri sattığı tespit edilen kişilerin kömür dahil olmak üzere vakıftan aldıkları tüm yardımları kesildi.

İHBAR EDİN
Çevrenizde kömür yardımı alıp sarığını gördüğünüz kişiler varsa Vakfa bildirin. Satılan kömürler vakıf tarafından geri alınarak gerçek ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.