LASTİK İŞ

KOMUTANLARDAN VALİ YAVUZ'A ZİYARET

Gündem 25.06.2020 - 16:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOMUTANLARDAN VALİ YAVUZ'A ZİYARET

Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine yapılan ziyaretler ve başarı dilekleri için Komutanlara teşekkür etti.

19 Haziran 2020 tarihinde Kocaeli Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir şekilde programlarını sürdüren Vali Seddar Yavuz bir yandan da yapılan tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Kendisine yapılan ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul eden Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Başsavcı Vekilleri; Erdal Yücel ve Hasan Gündüz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan,Genel Sekreter Nadir Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Abdullah Küce, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan, TUİK Bölge Müdürü Zeki Bostancı,Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ordu Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı ve Turnagaz Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Engin ile beraberindeki heyetimakamında kabul ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten tüm ziyaretçilere teşekkür etti. Vali Seddar Yavuz hayırlı olsun ziyaretlerinde: “İnşallah bu şehirde ortak aklı, istişare kültürünü ve birlikte yönetim anlayışını en güzel şekilde vermek suretiyle şehrimizin zaten var olan potansiyelini birlikte daha iyi noktalara ulaştırmak için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olacağız.”ifadelerine yer verdi.
Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundular. Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği görevine başlaması dolayısıyla kendisine yapılan ziyaretler ve başarı dilekleri için Komutanlara teşekkür etti.

19 Haziran 2020 tarihinde Kocaeli Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir şekilde programlarını sürdüren Vali Seddar Yavuz bir yandan da yapılan tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Kendisine yapılan ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul eden Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Başsavcı Vekilleri; Erdal Yücel ve Hasan Gündüz, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan,Genel Sekreter Nadir Yıldırım ve Özel Kalem Müdürü Abdullah Küce, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Ali Arslan, TUİK Bölge Müdürü Zeki Bostancı,Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ordu Sanayici İş Adamları Dernek Başkanı ve Turnagaz Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Engin ile beraberindeki heyetimakamında kabul ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten tüm ziyaretçilere teşekkür etti.

Vali Seddar Yavuz hayırlı olsun ziyaretlerinde: “İnşallah bu şehirde ortak aklı, istişare kültürünü ve birlikte yönetim anlayışını en güzel şekilde vermek suretiyle şehrimizin zaten var olan potansiyelini birlikte daha iyi noktalara ulaştırmak için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olacağız.”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.