LASTİK İŞ
ismail

KONGRE ÖNCESİ BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Asayiş 10.03.2020 - 10:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONGRE ÖNCESİ BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen önceki dönem AKP ilçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen önceki dönem AKP ilçe Başkanları Mevlüt Demir, Sedat Yücel ve İdris Alp ile bir araya geldi. 15 Mart'ta yapılacak olan kongre öncesinde Başkan Çetin Seymen ile bir araya gelen önceki dönem ilçe Başkanları Kongre öncesi istişarelerde bulundular. Başkan Seymen "Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız  Mevlüt Demir,  Sedat Yücel ve İdris Alp ile bir araya gelerek kongre sürecimiz ve teşkilatımız ile ilgili istişare ettik"dedi.
Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen önceki dönem AKP ilçe Başkanlarıyla bir araya geldi.

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen önceki dönem AKP ilçe Başkanları Mevlüt Demir, Sedat Yücel ve İdris Alp ile bir araya geldi.

15 Mart'ta yapılacak olan kongre öncesinde Başkan Çetin Seymen ile bir araya gelen önceki dönem ilçe Başkanları Kongre öncesi istişarelerde bulundular. Başkan Seymen "Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız  Mevlüt Demir,  Sedat Yücel ve İdris Alp ile bir araya gelerek kongre sürecimiz ve teşkilatımız ile ilgili istişare ettik"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.