LASTİK İŞ
ismail

KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR !

Asayiş 07.10.2019 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR !

AK Parti’de kongre süreci, yarın üye listelerinin askıya çıkmasıyla beraber resmen başlıyor. Üye listeleri 4 gün askıda kalacak

START VERİLİYOR AK Parti, kongre sürecinin startını yarın veriyor. 279 bin 270 üyesi olan AK Parti’de üye listeleri yarın saat 9.00’dan itibaren ilçe binalarına asılacak. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edecek. DELEGELER SEÇİLECEK 4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri yapılacak. İlçe kongreleri ise ocak ve nisan ayları arasında yapılacak. İl kongreleri ile haziran ile eylül arasında. ELLİBEŞ ANKARA’DA ÖTE yandan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 9 ile 12 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek il başkanları toplantısına katılım sağlayacak. Burada kongre takvimi revize edilebilir.
AK Parti’de kongre süreci, yarın üye listelerinin askıya çıkmasıyla beraber resmen başlıyor. Üye listeleri 4 gün askıda kalacak

START VERİLİYOR

AK Parti, kongre sürecinin startını yarın veriyor. 279 bin 270 üyesi olan AK Parti’de üye listeleri yarın saat 9.00’dan itibaren ilçe binalarına asılacak. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edecek.

DELEGELER SEÇİLECEK

4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri yapılacak. İlçe kongreleri ise ocak ve nisan ayları arasında yapılacak. İl kongreleri ile haziran ile eylül arasında.

ELLİBEŞ ANKARA’DA

ÖTE yandan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 9 ile 12 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek il başkanları toplantısına katılım sağlayacak. Burada kongre takvimi revize edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.