KONGREYE DAVET

Asayiş 14.11.2019 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONGREYE DAVET

Yeniden Refat Partisi İl Başkan yardımcısı Mustafa Bayazıt gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü yapılacak olan 1. Olağan Büyük Kongreye davet etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Bayazıt, önceki gün gazetemize bir ziyarette bulunarak partilerinin Ankara’da, Ulus Spor Salonu’nda yapacakları 1. olağan kongreleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Bayazıt, yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partisi olarak Kocaeli genelinden kaldırılacak olan 61 otobüsle Ankara’ya, büyük kongremize gideceğiz. Gölcük’ten 3 otobüs, il genelinden de 61 otobüsle kongremize katılmak üzere yola çıkacağız. Gölcük’ten otobüslerimiz, saat 24.00’da, Türk Harb-İş Sendikası’nın önünden kalkacak” dedi. KONGREMİZ 17 KASIM’DA Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Bayazıt, “Tüm partililerimizi ve partimize katılmak isteyenleri kongremizde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Kongremiz 17 Kasım Pazar günü saat 10.00’da, Ankara’daki Ulus Spor Salonu’nda yapılacak. Otobüsler, 16 Kasım’ı 17 Kasım’a bağlayan gece, 24.00’da kalkacak. Vatandaşlarımızla birlikte her geçen gün büyüyerek partimizi güçlendirmek istiyoruz. Bu anlamda her bir kişinin partimize katılması ile birlikte gücümüze güç katacağız” dedi. Biz Yeniden Refah Partisi olarak;  Eğitim sistemimizin 'bilimsel ve teknik kalitesi yüksek', aynı zamanda 'ahlaki ve manevi kalitesi yüksek' nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması için...  Adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için… Ülkemizde “borç-faiz-beton-çimento ekonomisi” yerine, “üretim-istihdam-ihracat ekonomisi”ni hakim kılmak için… Borca esir olmadan, Ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak 'Üreten Türkiye''yi kurmak için...  Üreteceğimiz katma değeri yüksek  ürünlerin üretilmesi ve ihracatı ile elde edilecek gelirin tüm topluma adil olarak dağıtılmasını sağlamak için...  İslam Birliği ekseninde ve tüm ezilen ülkelerin katkısıyla oluşturulacak yeni ve adil bir Dünya ile başta milletimiz olmak  üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz.  Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak  Yeniden Refah Partisi olarak 17 Kasım 2019 Pazar günü 1. Olağan Büyük Kongre'mizi 'BURADA GELECEK VAR' sloganı ile gerçekleştireceğiz.  Kongremize katılmak isteyen hemşehrilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır.  Hemşehrilerimiz Her türlü bilgi ve irtibat için:  0542 807 4100 nolu telefonu arayabilirler.   1. Olağan Büyük Kongresi  17 Kasım 2019 Pazar Saat: 09.00 
Yeniden Refat Partisi İl Başkan yardımcısı Mustafa Bayazıt gazetemizi ziyaret ederek Pazar günü yapılacak olan 1. Olağan Büyük Kongreye davet etti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Bayazıt, önceki gün gazetemize bir ziyarette bulunarak partilerinin Ankara’da, Ulus Spor Salonu’nda yapacakları 1. olağan kongreleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Bayazıt, yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partisi olarak Kocaeli genelinden kaldırılacak olan 61 otobüsle Ankara’ya, büyük kongremize gideceğiz. Gölcük’ten 3 otobüs, il genelinden de 61 otobüsle kongremize katılmak üzere yola çıkacağız. Gölcük’ten otobüslerimiz, saat 24.00’da, Türk Harb-İş Sendikası’nın önünden kalkacak” dedi.
KONGREMİZ 17 KASIM’DA
Sözlerine devam eden Başkan Yardımcısı Bayazıt, “Tüm partililerimizi ve partimize katılmak isteyenleri kongremizde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Kongremiz 17 Kasım Pazar günü saat 10.00’da, Ankara’daki Ulus Spor Salonu’nda yapılacak. Otobüsler, 16 Kasım’ı 17 Kasım’a bağlayan gece, 24.00’da kalkacak. Vatandaşlarımızla birlikte her geçen gün büyüyerek partimizi güçlendirmek istiyoruz. Bu anlamda her bir kişinin partimize katılması ile birlikte gücümüze güç katacağız” dedi.
Biz Yeniden Refah Partisi olarak; 
Eğitim sistemimizin 'bilimsel ve teknik kalitesi yüksek', aynı zamanda 'ahlaki ve manevi kalitesi yüksek' nitelikli nesiller yetiştiren bir sistem olması için... 
Adaletin gerçek manada tecelli ettiği, kuvvetin değil hakkın ve haklılığın üstün tutulduğu bir hukuk sistemini hayata geçirmek için…
Ülkemizde “borç-faiz-beton-çimento ekonomisi” yerine, “üretim-istihdam-ihracat ekonomisi”ni hakim kılmak için…
Borca esir olmadan, Ülkemizin kendi kaynaklarını kullanarak 'Üreten Türkiye''yi kurmak için... 
Üreteceğimiz katma değeri yüksek  ürünlerin üretilmesi ve ihracatı ile elde edilecek gelirin tüm topluma adil olarak dağıtılmasını sağlamak için... 
İslam Birliği ekseninde ve tüm ezilen ülkelerin katkısıyla oluşturulacak yeni ve adil bir Dünya ile başta milletimiz olmak  üzere bütün insanlığın adalet, huzur, barış ve refaha kavuşması için var gücümüzle çalışıyoruz. 
Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak  Yeniden Refah Partisi olarak 17 Kasım 2019 Pazar günü 1. Olağan Büyük Kongre'mizi 'BURADA GELECEK VAR' sloganı ile gerçekleştireceğiz. 
Kongremize katılmak isteyen hemşehrilerimiz için şehrimizden otobüsler kaldırılacaktır. 
Hemşehrilerimiz Her türlü bilgi ve irtibat için: 
0542 807 4100 nolu telefonu arayabilirler. 
 1. Olağan Büyük Kongresi 
17 Kasım 2019 Pazar Saat: 09.00 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.