LASTİK İŞ
ismail

Konser yine İPTAL !

Gölcük 21.08.2013 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Konser yine İPTAL !

Emre Altuğ'un bu hafta sonu vermesi planlanan konseri 4. defa iptal oldu.

Emre Altuğ'un bu hafta sonu vermesi planlanan konseri 4. defa iptal oldu. Emre Altuğ'un Gölcük de geçen yıldan beri bir türlü veremediği konser bu defa da Mısır olatları nedeni ile ertelendi. Ayrıca Kocaeli Fuarı'nda gerçekleştirilecek olan Doğuş konseri ile Ereğli de yapılacak olan Pınar Dilşeker konserleri de yine aynı gerekçe ile  ilerki bir tarihe ertelendi. Gölcük belediye BAşkanı Mehmet Ellibeş imzası ile yayaınlanan duyuru da şöyle denildi ; Bilindiği üzere, bugünlerde Mısır’da darbe sonrası olaylarda demokrasiye ve demokratik bir seçimle göreve gelmiş olmasına rağmen cezaevinde tutulan Cumhurbaşkanı Mursi’ ye sahip çıkmak üzere barışçı eylem yapan yüzlerce insan, kadın ve çocuk şehit düşmekte ve binlercesi yaralanmaktadır.     Kardeş Mısır Halkının yaşadığı insanlık dramı karşısında aziz milletimizin acısı ve tepkisi büyüktür. Bu sebeple Mısırlı kardeşlerimizin acılarını paylaşmak adına; 24 Ağustos Cumartesi günü Değirmendere Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki konseri, 30-31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Yazlık Kadırga Festivali ve 20-21 Eylül tarihlerinde yapılacak olan İhsaniye Elma Festivalinin konser kısmı etkinliklerimizi erteliyoruz. Gölcük halkının da bizimle aynı duyarlılığı paylaştığına inanıyorum.  
Emre Altuğ'un bu hafta sonu vermesi planlanan konseri 4. defa iptal oldu.

Emre Altuğ'un bu hafta sonu vermesi planlanan konseri 4. defa iptal oldu. Emre Altuğ'un Gölcük de geçen yıldan beri bir türlü veremediği konser bu defa da Mısır olatları nedeni ile ertelendi. Ayrıca Kocaeli Fuarı'nda gerçekleştirilecek olan Doğuş konseri ile Ereğli de yapılacak olan Pınar Dilşeker konserleri de yine aynı gerekçe ile  ilerki bir tarihe ertelendi.

Gölcük belediye BAşkanı Mehmet Ellibeş imzası ile yayaınlanan duyuru da şöyle denildi ;

Bilindiği üzere, bugünlerde Mısır’da darbe sonrası olaylarda demokrasiye ve demokratik bir seçimle göreve gelmiş olmasına rağmen cezaevinde tutulan Cumhurbaşkanı Mursi’ ye sahip çıkmak üzere barışçı eylem yapan yüzlerce insan, kadın ve çocuk şehit düşmekte ve binlercesi yaralanmaktadır.

    Kardeş Mısır Halkının yaşadığı insanlık dramı karşısında aziz milletimizin acısı ve tepkisi büyüktür. Bu sebeple Mısırlı kardeşlerimizin acılarını paylaşmak adına; 24 Ağustos Cumartesi günü Değirmendere Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki konseri, 30-31 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Yazlık Kadırga Festivali ve 20-21 Eylül tarihlerinde yapılacak olan İhsaniye Elma Festivalinin konser kısmı etkinliklerimizi erteliyoruz.

Gölcük halkının da bizimle aynı duyarlılığı paylaştığına inanıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.