KONSERVATUAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

14.02.2018 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONSERVATUAR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında eğitimlere devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında çalışmalarına devam ediyor. Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında eğitimlere devam ediyor. Konservatuvar eğitimleri; Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştiriliyor.  Konservatuvarda Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan olmak üzere 7 Branşta eğitim veriliyor. Bu derslerin dışında öğrenciler Batı Müziği, Halk Müziği ve Türk Müziği solfej derslerinden de eğitim alıyorlar.   Farklı sanat ve müzik dallarında eğitim alan konservatuvar öğrencileri alanında uzman eğitmenler tarafından yetiştirilerek 4 yılın sonunda diploma almaya hak kazanıyorlar.  Gölcük Belediyesi Konservatuvarı 2017-2018 eğitim yılı döneminin ikinci yarıyılı mayıs ayında sona erecek. 
Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında eğitimlere devam ediyor.
Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında çalışmalarına devam ediyor.
Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yarıyıl sonrasında eğitimlere devam ediyor. Konservatuvar eğitimleri; Piyale Paşa Mahallesi Bağdat Cad.623.Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştiriliyor. 
Konservatuvarda Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan olmak üzere 7 Branşta eğitim veriliyor. Bu derslerin dışında öğrenciler Batı Müziği, Halk Müziği ve Türk Müziği solfej derslerinden de eğitim alıyorlar.  
Farklı sanat ve müzik dallarında eğitim alan konservatuvar öğrencileri alanında uzman eğitmenler tarafından yetiştirilerek 4 yılın sonunda diploma almaya hak kazanıyorlar. 
Gölcük Belediyesi Konservatuvarı 2017-2018 eğitim yılı döneminin ikinci yarıyılı mayıs ayında sona erecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.