LASTİK İŞ
ismail

KONSERVATUAR SINAVINDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

24.09.2018 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONSERVATUAR SINAVINDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Gölcük Belediye Konservatuarında Gençlerin Sınav Heyecanı

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar için yapılan yetenek sınavında büyük bir heyecan yaşandı. Bu heyecan dolu sınavda kimileri sevindi, kimileri de bir dahaki sefere diyerek üzgün ama umutlu ayrıldı. Başkan Ellibeş’ten Moral Ziyareti GölcÜk Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sınava girecek olan gençlere moral vermek için bir ziyarette bulunması büyük takdir aldı. Başkan Ellibeş yapmış olduğu bu ziyaretle öğrencilere büyük moral vermiş oldu. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, Gölcük Belediyesi olarak konservatuar eğitimi vererek gençleri Türk müziğine kazandırmak bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. Bu noktada Gölcük'ten çevre ilçelerden ve beldelerden de yoğun ilgi görüyoruz. Bu ilgi karşısında bizlerde kayıtsız kalmayarak eğitimleri her sene daha da kaliteli, iyi bir seviyede sürdürmeye devam ediyoruz. Sınava katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum, kazananları da şimdiden kutluyorum, dedi. Büyük Heyecan Yaşandı Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi Müdürlüğü Konservatuar için yaptığı bu sınavla yeni öğrenciler alarak kadrosunu geliştirmeyi ve yeni genç yetenekleri kazandırmayı amaçlıyor. Yetenekleri gençlerin daha iyi bir eğitim alabilmenin heyecanı içinde başvuruda bulunarak Konservatuar sınavlarına girmesi büyük bir heyecana neden olurken bu heyecanı aileleri de en az onlar kadar yaşadığı gözlendi. 7 Branş Bulunuyor Gölcük Belediye Konservatuarı müzik dalında yetenekli kişileri kazanmak için yaptığı sınavlarda 4 Yıl süreyle Eğitim verilecek. Konservatuarda 7 Branş bulunuyor. Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan branşlarında eğitim veriliyor. Sınava 60 Kişi Katıldı Piyalepaşa Mahallesi Gölcük Mezbaha arkasındaki Olimpik halı saha yanındaki Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen sınavlara 60 kişi katılırken Konservatuara 50 kişinin alınacağı belirtildi. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar Eğitiminin 29 Eylül Cumartesi günü başlayacağı yetkililer tarafından belirtilirken, devam eden eğitimlerin ise her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirileceği de ifade edildi.  
Gölcük Belediye Konservatuarında Gençlerin Sınav Heyecanı

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar için yapılan yetenek sınavında büyük bir heyecan yaşandı. Bu heyecan dolu sınavda kimileri sevindi, kimileri de bir dahaki sefere diyerek üzgün ama umutlu ayrıldı.

Başkan Ellibeş’ten Moral Ziyareti

GölcÜk Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, sınava girecek olan gençlere moral vermek için bir ziyarette bulunması büyük takdir aldı. Başkan Ellibeş yapmış olduğu bu ziyaretle öğrencilere büyük moral vermiş oldu. Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, Gölcük Belediyesi olarak konservatuar eğitimi vererek gençleri Türk müziğine kazandırmak bizim için gerçekten büyük bir mutluluk. Bu noktada Gölcük'ten çevre ilçelerden ve beldelerden de yoğun ilgi görüyoruz. Bu ilgi karşısında bizlerde kayıtsız kalmayarak eğitimleri her sene daha da kaliteli, iyi bir seviyede sürdürmeye devam ediyoruz. Sınava katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum, kazananları da şimdiden kutluyorum, dedi.

Büyük Heyecan Yaşandı

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezi Müdürlüğü Konservatuar için yaptığı bu sınavla yeni öğrenciler alarak kadrosunu geliştirmeyi ve yeni genç yetenekleri kazandırmayı amaçlıyor. Yetenekleri gençlerin daha iyi bir eğitim alabilmenin heyecanı içinde başvuruda bulunarak Konservatuar sınavlarına girmesi büyük bir heyecana neden olurken bu heyecanı aileleri de en az onlar kadar yaşadığı gözlendi.

7 Branş Bulunuyor

Gölcük Belediye Konservatuarı müzik dalında yetenekli kişileri kazanmak için yaptığı sınavlarda 4 Yıl süreyle Eğitim verilecek. Konservatuarda 7 Branş bulunuyor. Ud, Keman, Ney, Bağlama, Gitar, Piyano ve Şan branşlarında eğitim veriliyor.

Sınava 60 Kişi Katıldı

Piyalepaşa Mahallesi Gölcük Mezbaha arkasındaki Olimpik halı saha yanındaki Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Müdürlüğünde gerçekleştirilen sınavlara 60 kişi katılırken Konservatuara 50 kişinin alınacağı belirtildi.

Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Konservatuar Eğitiminin 29 Eylül Cumartesi günü başlayacağı yetkililer tarafından belirtilirken, devam eden eğitimlerin ise her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirileceği de ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.