LASTİK İŞ
ismail

KONSERVATUAR YIL SONU SERGİSİ AÇTI

26.05.2016 - 08:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KONSERVATUAR YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yılsonu sergisinin açılışı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu eserleri dün sanat galerisinde sergilendi.  7 ile 55 yaş aralığında olan Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yapmış oldukları Çini, Seramik, Heykel ve Resimlerden oluşan karma serginin açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer gerçekleştirdi. Sergiye Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve çok sayıda sanatseverler katıldı.   TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ VERİLDİ Güzel Sanatlar Bölümü’nün yılsonu eserleri davetliler ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi açılışında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdür Hayriye Sözer, konservatuar eğitmenleri Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu, Büşra Bayram, Metin Kar’ a çiçek takdimederek emeklerinden ötürü teşekkür etti.   30 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK Konservatuvar öğrencileri kendi eserleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Katılımın yoğun olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü karma yılsonu sergisi, sanatseverler için 30 Mayıs’a kadar açık kalacak.
Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yılsonu sergisinin açılışı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümünün yılsonu eserleri dün sanat galerisinde sergilendi.  7 ile 55 yaş aralığında olan Güzel Sanatlar Bölümü son sınıf öğrencilerinin yapmış oldukları Çini, Seramik, Heykel ve Resimlerden oluşan karma serginin açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer gerçekleştirdi. Sergiye Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve çok sayıda sanatseverler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ VERİLDİ

Güzel Sanatlar Bölümü’nün yılsonu eserleri davetliler ve sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Sergi açılışında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdür Hayriye Sözer, konservatuar eğitmenleri Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu, Büşra Bayram, Metin Kar’ a çiçek takdimederek emeklerinden ötürü teşekkür etti.

 

30 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK

Konservatuvar öğrencileri kendi eserleriyle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Katılımın yoğun olduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Güzel Sanatlar Bölümü karma yılsonu sergisi, sanatseverler için 30 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.