LASTİK İŞ

KONSERVATUVAR YETENEK SINAVI YAPILDI

28.09.2019 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONSERVATUVAR YETENEK SINAVI YAPILDI

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer öğrencilerin heyecanına ortak olurken, bu yıl büyük bir ilgiyle 82 öğrenci yetenek sınavına katıldı.

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi. Bu yıl büyük ilgi olurken, 82 öğrenci yetenek sınavına katıldı. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne aileleriyle birlikte gelen öğrenciler büyük heyecan yaşadılar. Bu yıl katılımın yüksek olduğu gözlenirken, her yaştan aday olduğu dikkatlerden kaçmadı. BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yetenek sınavı heyecanına ortak olurken, adaylara başarı dileklerini iletti. Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Bugün Gölcük Belediye Konservatuarı’nın sınav günü. Biz de gençlerin sınav heyecanına ortak olduk. Konservatuarımızda; 7 ayrı branşta 50 öğrenci, 4 yıl boyunca eğitim görecekler. Bugün 82 öğrenci sınava girdi. Kıymetli hocalarımızın nezaretinde sınav heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık. Gölcük’ün sanat, kültür ve spor alanında çok daha iyi noktalara gelebilmesi ve adının bu alanlarda duyurulabilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Konservatuarda eğitim görecek gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi. YETENEK SINAVI 7 AYRI BRANŞTA YAPILDI Yetenek sınavı, uzman eğitimci kadrosu eşliğinde; Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Enstrümanları Bölümü (gitar, piyano), Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında yapıldı.  Sınav komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası konservatuvarı kazanmaya hak kazananlar 4 Eylül Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkrezi’nde yayınlanacak listeyle açıklanacak. 4 yıl boyunca kazandıkları branşta eğitim almayı hak kazanacak öğrenciler, derslere ise 05 Ekim Cumartesi başlayacak.
Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer öğrencilerin heyecanına ortak olurken, bu yıl büyük bir ilgiyle 82 öğrenci yetenek sınavına katıldı.

Gölcük Belediyesi Konservatuvarı yetenek sınavı gerçekleştirildi. Bu yıl büyük ilgi olurken, 82 öğrenci yetenek sınavına katıldı. Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne aileleriyle birlikte gelen öğrenciler büyük heyecan yaşadılar. Bu yıl katılımın yüksek olduğu gözlenirken, her yaştan aday olduğu dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yetenek sınavı heyecanına ortak olurken, adaylara başarı dileklerini iletti. Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Bugün Gölcük Belediye Konservatuarı’nın sınav günü. Biz de gençlerin sınav heyecanına ortak olduk. Konservatuarımızda; 7 ayrı branşta 50 öğrenci, 4 yıl boyunca eğitim görecekler. Bugün 82 öğrenci sınava girdi. Kıymetli hocalarımızın nezaretinde sınav heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık. Gölcük’ün sanat, kültür ve spor alanında çok daha iyi noktalara gelebilmesi ve adının bu alanlarda duyurulabilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Konservatuarda eğitim görecek gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

YETENEK SINAVI 7 AYRI BRANŞTA YAPILDI

Yetenek sınavı, uzman eğitimci kadrosu eşliğinde; Klasik Türk Müziği Bölümü (ud, keman, ney), Türk Halk Müziği Bölümü (bağlama), Batı Enstrümanları Bölümü (gitar, piyano), Şan Bölümü (THM şan, TSM şan) branşlarında yapıldı.  Sınav komisyonunun yapacağı değerlendirme sonrası konservatuvarı kazanmaya hak kazananlar 4 Eylül Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkrezi’nde yayınlanacak listeyle açıklanacak. 4 yıl boyunca kazandıkları branşta eğitim almayı hak kazanacak öğrenciler, derslere ise 05 Ekim Cumartesi başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.