KONTROLDEN ÇIKAN ARABA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Gölcük 23.08.2018 - 23:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONTROLDEN ÇIKAN ARABA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Gölcük'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptı. 2 aracın daha karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Donanma Mahallesi D130 Karayolu Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 KE 3080 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Abdullah A. idaresindeki otomobilin direğe çarptığını gören sürücüsü öğrenilemeyen 16 AAH 352 plakalı otomobil, kaza yapan araca çarpmamak için kavşaktan yolun karşı istikametine döndü. Bu sırada karşı istikametten gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 NC 042 plakalı otomobil, karşı şeride geçen otomobille çarpıştı. Kazada Abdullah A. yaralandı. YOLDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU Olayı gören çevredeki vatandaşlar, bir yandan yaralıyı araç içerisinden çıkartırken, diğer yandan da durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Abdullah A., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle yolda uzun kuyruk oluştu. Kaza yapan araçların çekici yardımı ile çekilmesinin ardından yol, yarım saat sonra tekrar trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Gölcük'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, elektrik direğine çarptı. 2 aracın daha karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Donanma Mahallesi D130 Karayolu Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 KE 3080 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Abdullah A. idaresindeki otomobilin direğe çarptığını gören sürücüsü öğrenilemeyen 16 AAH 352 plakalı otomobil, kaza yapan araca çarpmamak için kavşaktan yolun karşı istikametine döndü. Bu sırada karşı istikametten gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 NC 042 plakalı otomobil, karşı şeride geçen otomobille çarpıştı. Kazada Abdullah A. yaralandı.

YOLDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, bir yandan yaralıyı araç içerisinden çıkartırken, diğer yandan da durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Abdullah A., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle yolda uzun kuyruk oluştu. Kaza yapan araçların çekici yardımı ile çekilmesinin ardından yol, yarım saat sonra tekrar trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.