LASTİK İŞ
ismail

KONUTLAR 17 EYLÜL'DE TESLİM EDİLİYOR

04.09.2018 - 18:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONUTLAR 17 EYLÜL'DE TESLİM EDİLİYOR

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 16 Ocak Basın Konutlarının sözleşme ve teslim tarihleri belli oldu.

138 konutluk Basın Sitesi’nde hak sahibi cemiyet üyeleri, 17-24 Eylül tarihleri arasında anlaşmalı bankada sözleşmelerini imzalayıp konutlarını teslim alacaklar. 2 yılda tamamlandı 1 Ağustos 2016 tarihinde temeli atılan 16 Ocak Basın Sitesi’nde nihayet sona gelindi. 8 blok 138 daireden oluşan sitede 87 metrekarelik 2+1 ve 109 metrekarelik 3+1 konutların yapımı ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. 28 Mart 2018 tarihinde TOKİ yetkilileri ve noter huzurunda yapılan kura çekiminin ardından teslim süreci de 17 Eylül’de başlıyor. Hak sahipleri 17-24 Eylül tarihleri arasında TOKİ’nin belirleyeceği banka şubesinde peşinatlarını yatırdıktan sonra sözleşme imzalayarak konutlarını teslim alacaklar. “Başardık” Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Akçaalan bugün TOKİ’nin İstanbul’daki merkezinde TOKİ Konut Kredileri Dairesi Başkanı Ahmet Öztürk ve Talep ve Satış Organizasyonları Şube Müdürü Oğuzhan Öztürk ile görüşme sağladılar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Gürol, “Basın Sitemizde artık teslim aşamasına geldik. Hayalimiz gerçek oldu. Özellikle son günlerde bu projemizin bir an önce sonuçlanması için Ankara ve İstanbul’da yoğun çalışmalar gerçekleştirdik ve bugün sonucu aldık. Son günlerde cemiyetimiz ile ilgili yıpratıcı, gerçeği yansıtmayan ve kaos algısı yaratmaya çalışanlara en güzel cevabın bu gelişme olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Gürol, “5 ay öncesinde tamamlanmış olmasına rağmen bürokratik işlemlere takılan bu gecikmeyi bana ve yönetimime mal etmeye çalıştılar. Bilinmesini isterim ki, bizim için prestij projesi olan konut projemizi hiçbir zaman gündemimizden düşürmedik. Bizleri proje üretememekle eleştirenler, üyelerimizin konut projesindeki beklentilerinin önemini anlayamadılar. 17 Eylül’den itibaren üyelerimiz konutlarını teslim alacaklar. Bu sürecin sağlıklı yürümesi için üyelerimize anlık duyurular yapacağız” dedi.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin (KOGACE) girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 16 Ocak Basın Konutlarının sözleşme ve teslim tarihleri belli oldu.

138 konutluk Basın Sitesi’nde hak sahibi cemiyet üyeleri, 17-24 Eylül tarihleri arasında anlaşmalı bankada sözleşmelerini imzalayıp konutlarını teslim alacaklar.

2 yılda tamamlandı

1 Ağustos 2016 tarihinde temeli atılan 16 Ocak Basın Sitesi’nde nihayet sona gelindi. 8 blok 138 daireden oluşan sitede 87 metrekarelik 2+1 ve 109 metrekarelik 3+1 konutların yapımı ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. 28 Mart 2018 tarihinde TOKİ yetkilileri ve noter huzurunda yapılan kura çekiminin ardından teslim süreci de 17 Eylül’de başlıyor. Hak sahipleri 17-24 Eylül tarihleri arasında TOKİ’nin belirleyeceği banka şubesinde peşinatlarını yatırdıktan sonra sözleşme imzalayarak konutlarını teslim alacaklar.

“Başardık”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Akçaalan bugün TOKİ’nin İstanbul’daki merkezinde TOKİ Konut Kredileri Dairesi Başkanı Ahmet Öztürk ve Talep ve Satış Organizasyonları Şube Müdürü Oğuzhan Öztürk ile görüşme sağladılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Gürol, “Basın Sitemizde artık teslim aşamasına geldik. Hayalimiz gerçek oldu. Özellikle son günlerde bu projemizin bir an önce sonuçlanması için Ankara ve İstanbul’da yoğun çalışmalar gerçekleştirdik ve bugün sonucu aldık. Son günlerde cemiyetimiz ile ilgili yıpratıcı, gerçeği yansıtmayan ve kaos algısı yaratmaya çalışanlara en güzel cevabın bu gelişme olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Gürol, “5 ay öncesinde tamamlanmış olmasına rağmen bürokratik işlemlere takılan bu gecikmeyi bana ve yönetimime mal etmeye çalıştılar. Bilinmesini isterim ki, bizim için prestij projesi olan konut projemizi hiçbir zaman gündemimizden düşürmedik. Bizleri proje üretememekle eleştirenler, üyelerimizin konut projesindeki beklentilerinin önemini anlayamadılar. 17 Eylül’den itibaren üyelerimiz konutlarını teslim alacaklar. Bu sürecin sağlıklı yürümesi için üyelerimize anlık duyurular yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.