KONYALILAR ''EVET''DEDİ

Asayiş 02.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONYALILAR ''EVET''DEDİ

Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu.

Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu KONYALILAR EVET Geçtiğimiz ayın son günlerinde, TBMM'nden 339 oyla geçerek yasallaşan, Yeni Anayasa Değişikliği Paketi ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi için yapılacak olan referandum öncesinde, siyaset ortamı günden güne ısınıyor ve hareketleniyor. Bu anlamda, İlçemizin en köklü hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, önceki akşam AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu.  STK’LARA ÖRNEK OLURSUNUZ Konya ve Karamanlılar Derneği'nin bu jestine teşekkür eden Başkan Alp, “Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu davranışınızla ilçemizdeki diğer STK'lara örnek olursunuz inşallah. Referandum Türkiye'nin aydınlık geleceği açısından çok önemli. Bu bana göre bu referandum bir milat. Ayrıca, bu referandum sayesinde ayağımızdaki prangalardan kurtulacağız ve ülkemizin gelecek 100 yılını garanti almış olacağız. Bu nedenle vereceğiniz evet oyları büyük bir önem taşıyor. Ülkemizin artık ayağındaki prangalardan kurtulma vakti ve zamanı gelmiştir. Tüm samimiyetimle söylüyorum, referandumdan sonra, Türkiye'de çok şey değişecek” diyerek, Gölcüklü Konyalılara teşekkür etti. Dernek Başkanı Akol da, derneğin yaklaşık 600 üyesi bulunduğuna dikkat çekerek, “Hepimiz referandumda evet oyu için çalışacağız” dedi.  
Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu.

Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu

KONYALILAR EVET
Geçtiğimiz ayın son günlerinde, TBMM'nden 339 oyla geçerek yasallaşan, Yeni Anayasa Değişikliği Paketi ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi için yapılacak olan referandum öncesinde, siyaset ortamı günden güne ısınıyor ve hareketleniyor. Bu anlamda, İlçemizin en köklü hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akol ve yönetimi, önceki akşam AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek, referandumda 'Evet' diyeceklerinin sözünü veren üçüncü sivil toplum kuruluşu oldu. 

STK’LARA ÖRNEK OLURSUNUZ
Konya ve Karamanlılar Derneği'nin bu jestine teşekkür eden Başkan Alp, “Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu davranışınızla ilçemizdeki diğer STK'lara örnek olursunuz inşallah. Referandum Türkiye'nin aydınlık geleceği açısından çok önemli. Bu bana göre bu referandum bir milat. Ayrıca, bu referandum sayesinde ayağımızdaki prangalardan kurtulacağız ve ülkemizin gelecek 100 yılını garanti almış olacağız. Bu nedenle vereceğiniz evet oyları büyük bir önem taşıyor. Ülkemizin artık ayağındaki prangalardan kurtulma vakti ve zamanı gelmiştir. Tüm samimiyetimle söylüyorum, referandumdan sonra, Türkiye'de çok şey değişecek” diyerek, Gölcüklü Konyalılara teşekkür etti.
Dernek Başkanı Akol da, derneğin yaklaşık 600 üyesi bulunduğuna dikkat çekerek, “Hepimiz referandumda evet oyu için çalışacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.