KONYALILAR İFTARDA BULUŞTU

Gölcük 21.05.2019 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONYALILAR İFTARDA BULUŞTU

Gölcük Konyalılar Karamanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Dernek binasında Düzenlemiş oldukları geleneksel iftar yemeğinde buluştular.

Mübarek Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Gölcük Konyalılar Karamanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi Dernek binasında 200 kişilik iftar yemek programını düzenlediler. İftar yemeğine Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği başkanı Muzaffer Koşan, Gölcük Konyalılar Karamanlılar derneği başkanı Nuri Akkol ve 200 kişi katılım sağladı. İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Nuri Akkol; “öncelikle bu mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftarımıza katılımlarınız bizlere onur verdi. Biz dernek olarak ilçemizde Gölcük gerekli kültürel etkinliğimizi yaparken, aynı zamanda ilçemiz için nasıl bir katkı sağlayacağız onun çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu gün bu etkinliğimizde mübarek Ramazan ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi geleneksel olarak iftar programımızı düzenledik. Asıl amaç burada birlik ve beraber olmak, birlikteliği en iyi bir şekilde sağlamaktır. Bunu da biz Konyalılar Karamanlılar gerçekten çok güzel bir şekilde başardık” dedi. Fahri Haner   
Gölcük Konyalılar Karamanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Dernek binasında Düzenlemiş oldukları geleneksel iftar yemeğinde buluştular.

Mübarek Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında Gölcük Konyalılar Karamanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi Dernek binasında 200 kişilik iftar yemek programını düzenlediler. İftar yemeğine Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği başkanı Muzaffer Koşan, Gölcük Konyalılar Karamanlılar derneği başkanı Nuri Akkol ve 200 kişi katılım sağladı.

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Nuri Akkol; “öncelikle bu mübarek Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftarımıza katılımlarınız bizlere onur verdi. Biz dernek olarak ilçemizde Gölcük gerekli kültürel etkinliğimizi yaparken, aynı zamanda ilçemiz için nasıl bir katkı sağlayacağız onun çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu gün bu etkinliğimizde mübarek Ramazan ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi geleneksel olarak iftar programımızı düzenledik. Asıl amaç burada birlik ve beraber olmak, birlikteliği en iyi bir şekilde sağlamaktır. Bunu da biz Konyalılar Karamanlılar gerçekten çok güzel bir şekilde başardık” dedi.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.