LASTİK İŞ
ismail

KONYALILAR KONGREYE GİDİYOR

Gündem 22.02.2020 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONYALILAR KONGREYE GİDİYOR

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, derneğin 15 Mart’ta yapılacak olan olağan kongresi ile ilgili olarak dernek binasında açıklamalarda bulundu.

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, bugün dernek binasında yapmış olduğu açıklamada, 15 Mart 2020 tarihinde derneğin olağan kongresini gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Akkol, vermiş olduğu bilgilerde “2017’de yapmış olduğumuz son kongrenin ardından 3 yıl geçti ve yeni bir kongre yapacağız. 15 Mart Pazar günü olağan kongremizi gerçekleştirmek amacındayız. 2017 yılından bu yana 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri yaptık. Ramazan aylarında iftar programları gerçekleştirdik. Çeşitli illere kültür gezileri düzenledik” dedi. YÖNETİM YENİLENECEK Sözlerine devam eden Başkan Akkol, “Geleneksel pikniklerimizi de yaptık ve hemşerilerimizi bir arada tutmaya gayret ettik. Hemşerilerimizi yine bir arada tutma amaçlı kahvaltı programları düzenledik. En önemlisi, bütçemizin elverdiği ölçüde, az da olsa birkaç öğrenciye burs vermeye gayret ettik. Bu zamana kadar bunun gibi birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Yeni seçilecek yönetimden isteğimiz, yapılan etkinliklerin üzerine bir şeyler koyabilmeleridir. Örnek olarak futbol organizasyonlarında bir futbol takımı çıkarmayı gösterebiliriz” dedi. MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ OLUŞTURULACAK Başkan Akkol, açıklamasının devamında, “2003 yılında kurulan derneğimizde 8 seneden bu yana dernek başkanlığı yapmaktayım. Derneğimizin kongresinde aday olmayı düşünmüyorum. Edindiğim duyumlara göre derneğimizin gençleşmesi yönünde, gençlerimiz tarafından bir yönetim listesi oluşturulmakta. Ben de gençlerimizin böyle bir liste ile yola çıkmaları durumunda onlara destek vereceğimi belirtebilirim. Genel kurulumuzda dernek tüzüğümüz, büyük ölçüde değişime uğrayacak. İstişare kurulumuz, genel kurulca seçilecek ve yeni yönetime yapacağı etkinliklerde katkı sağlayacak. Mahalle temsilcilikleri oluşturulup hemşerilerimize ve Konya – Karamanlılara gönül veren halkımıza daha kolay ulaşılacak. Genel kurulumuzda kabul edilirse, derneğimizi Türkiye Konyalılar Federasyonu’na üye yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.  Fahri Haner
Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, derneğin 15 Mart’ta yapılacak olan olağan kongresi ile ilgili olarak dernek binasında açıklamalarda bulundu.

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Akkol, bugün dernek binasında yapmış olduğu açıklamada, 15 Mart 2020 tarihinde derneğin olağan kongresini gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Akkol, vermiş olduğu bilgilerde “2017’de yapmış olduğumuz son kongrenin ardından 3 yıl geçti ve yeni bir kongre yapacağız. 15 Mart Pazar günü olağan kongremizi gerçekleştirmek amacındayız. 2017 yılından bu yana 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri yaptık. Ramazan aylarında iftar programları gerçekleştirdik. Çeşitli illere kültür gezileri düzenledik” dedi.

YÖNETİM YENİLENECEK
Sözlerine devam eden Başkan Akkol, “Geleneksel pikniklerimizi de yaptık ve hemşerilerimizi bir arada tutmaya gayret ettik. Hemşerilerimizi yine bir arada tutma amaçlı kahvaltı programları düzenledik. En önemlisi, bütçemizin elverdiği ölçüde, az da olsa birkaç öğrenciye burs vermeye gayret ettik. Bu zamana kadar bunun gibi birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Yeni seçilecek yönetimden isteğimiz, yapılan etkinliklerin üzerine bir şeyler koyabilmeleridir. Örnek olarak futbol organizasyonlarında bir futbol takımı çıkarmayı gösterebiliriz” dedi.
MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ OLUŞTURULACAK
Başkan Akkol, açıklamasının devamında, “2003 yılında kurulan derneğimizde 8 seneden bu yana dernek başkanlığı yapmaktayım. Derneğimizin kongresinde aday olmayı düşünmüyorum. Edindiğim duyumlara göre derneğimizin gençleşmesi yönünde, gençlerimiz tarafından bir yönetim listesi oluşturulmakta. Ben de gençlerimizin böyle bir liste ile yola çıkmaları durumunda onlara destek vereceğimi belirtebilirim. Genel kurulumuzda dernek tüzüğümüz, büyük ölçüde değişime uğrayacak. İstişare kurulumuz, genel kurulca seçilecek ve yeni yönetime yapacağı etkinliklerde katkı sağlayacak. Mahalle temsilcilikleri oluşturulup hemşerilerimize ve Konya – Karamanlılara gönül veren halkımıza daha kolay ulaşılacak. Genel kurulumuzda kabul edilirse, derneğimizi Türkiye Konyalılar Federasyonu’na üye yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.