KONYALILARDAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

Asayiş 10.01.2019 - 19:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KONYALILARDAN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

AK Parti ve CHP ilçe başkanlarının yeni göreve başlamasından dolayı Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi ilçe parti başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

2019 yerel seçimlerinden dolayı AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp Gölcük Belediye Başkan aday adaylığından dolayı ilçe başkanlığından istifa etti. Yerine yönetim kurulu üyesi olan Çetin Seymen AK Parti genel merkezi tarafından atandı. Aynı şekilde CHP Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri Gölcük Belediye Başkan adayı için görevinden istifa etti. Yerine Parti yönetiminden Fikret Gürel ilçe başkanlığına atanarak görevine başladı. AK Parti Gölcük ilçe başkanlığı görevine başlayan Çetin Seymen ve Fikret Gürel'e seri ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi ilk olarak AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen'i Makamında ziyaret ederek yeni görevi hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şu açıklamayı yaptı. Başkan Nuri Akkol; “öncelikle yeni görevinizden başarılar dilerken hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Bizler dernek olarak tüm partilere aynı mesafedeyiz. Fakat ülkemizin geleceği için her zaman biz sivil toplum kuruluşları olarak her zaman elimizi taşın altına koyacağız” dedi. AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bizlere onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarımızı gönülden önemsiyoruz. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelip burada ikamet ederek ve Dernek çatısı altında toplanmaları, aynı zamanda bulunduğun coğrafyada Dernek tüzüğüne uygun olarak çalışmalarını yapıyorlar. Yöresel kültürlerini tanıtarak ve bu kültürle birlikte yaşamak çok önemlidir. Bu konuda Gölcük Türkiye'nin örnek bir ilçesidir” dedi. Buradaki ziyaretin ardından CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimini makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinden sonra ziyaret son buldu. Fahri Haner 
AK Parti ve CHP ilçe başkanlarının yeni göreve başlamasından dolayı Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi ilçe parti başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

2019 yerel seçimlerinden dolayı AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp Gölcük Belediye Başkan aday adaylığından dolayı ilçe başkanlığından istifa etti. Yerine yönetim kurulu üyesi olan Çetin Seymen AK Parti genel merkezi tarafından atandı. Aynı şekilde CHP Gölcük ilçe başkanı İsmet İşeri Gölcük Belediye Başkan adayı için görevinden istifa etti. Yerine Parti yönetiminden Fikret Gürel ilçe başkanlığına atanarak görevine başladı. AK Parti Gölcük ilçe başkanlığı görevine başlayan Çetin Seymen ve Fikret Gürel'e seri ziyaretler devam ediyor.

Bu kapsamda Gölcük Konyalılar Karamanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi ilk olarak AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen'i Makamında ziyaret ederek yeni görevi hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şu açıklamayı yaptı. Başkan Nuri Akkol; “öncelikle yeni görevinizden başarılar dilerken hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Bizler dernek olarak tüm partilere aynı mesafedeyiz. Fakat ülkemizin geleceği için her zaman biz sivil toplum kuruluşları olarak her zaman elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bizlere onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Biz tüm sivil toplum kuruluşlarımızı gönülden önemsiyoruz. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelip burada ikamet ederek ve Dernek çatısı altında toplanmaları, aynı zamanda bulunduğun coğrafyada Dernek tüzüğüne uygun olarak çalışmalarını yapıyorlar. Yöresel kültürlerini tanıtarak ve bu kültürle birlikte yaşamak çok önemlidir. Bu konuda Gölcük Türkiye'nin örnek bir ilçesidir” dedi. Buradaki ziyaretin ardından CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimini makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinden sonra ziyaret son buldu.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.