LASTİK İŞ

KÖPEKLER 30 TAVUĞU ÖLDÜRDÜ

26.11.2018 - 10:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖPEKLER 30 TAVUĞU ÖLDÜRDÜ

Değirmendere’de Yaşar Örs’e ait olan Seyir Kafe’nin bahçesinde baktığı 30 tavuğu köpekler tarafından saldırıya uğradı.

Değirmendere’de Yaşar Örs’e ait olan Seyir Kafe’nin bahçesinde baktığı 30 tavuk sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Köpekler bahçede büyüyen 30 tavuğu boğarak telef etti. Tavukları köpekler tarafından boğulan Yaşar Örs” Hayvan haklarını bizlerde biliyoruz. Bende hayvan severim. Köpekleri de seviyorum. Ancak yetkililer bir an önce harekete geçerek başı boş hayvanları doyurmak için harekete geçmeli. 30 tavuğum başı boş köpekler tarafından saldırıya uğradı. Başı boş hayvanlara çare bulunmazsa aç kalınca insanlara da saldıracaklar”dedi.  
Değirmendere’de Yaşar Örs’e ait olan Seyir Kafe’nin bahçesinde baktığı 30 tavuğu köpekler tarafından saldırıya uğradı.

Değirmendere’de Yaşar Örs’e ait olan Seyir Kafe’nin bahçesinde baktığı 30 tavuk sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Köpekler bahçede büyüyen 30 tavuğu boğarak telef etti.

Tavukları köpekler tarafından boğulan Yaşar Örs” Hayvan haklarını bizlerde biliyoruz. Bende hayvan severim. Köpekleri de seviyorum. Ancak yetkililer bir an önce harekete geçerek başı boş hayvanları doyurmak için harekete geçmeli. 30 tavuğum başı boş köpekler tarafından saldırıya uğradı. Başı boş hayvanlara çare bulunmazsa aç kalınca insanlara da saldıracaklar”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.