KÖPRÜ GEÇİŞ CEZALARINA AF GELİYOR

Ekonomi 21.12.2018 - 11:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖPRÜ GEÇİŞ CEZALARINA AF GELİYOR

Köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım köprü cezaları konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, köprü cezaları konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, konuyla ilgili olarak kökten çözüm getireceklerini belirterek, "Bu cezaların yazıldığı günden bu düzenlemenin Meclis'ten geçtiği güne kadar olan tüm cezaları affedilmesi birinci işimiz" diye konuştu. Yıldırım, binlerce vatandaşın mağdur olduğu cezalı köprü geçişlerinde kesilen ceza ücretlerinin geri ödeneceğini de açıkladı. Binali Yıldırım şunları söyledi: "(Cezalı köprü geçişleri) Yani bunlardan (araçlardan) hangisinin kamyon türü muameleye tabi tutulacağının, hangilerinin bunun dışında kalacağının belirlenmesi lazım. Burada bir karışıklık var. Bu iki konunun düzeltilmeye ihtiyacı var. Bu mağduriyeti yaşayan 310 bin'in üzerindeki İstanbullunun, sadece burada bulunan 18 arkadaşımızla, bu işi konuştuk. Bunun düzeltilmesi gerektiği kanaatine vardık. "CEZALAR AFFEDİLECEK, PARALAR GERİ ÖDENECEK" Benim bu konuyla ilk işim inşallah bir düzeltici işlem yapacağız. 6001 sayılı Karayolları kanunu'na geçici bir madde koyarak bu işi kökten çözeceğiz. Bu yapacağımız düzenleme ile bu cezaların yazıldığı günden bu düzenlemenin Meclis'ten geçtiği güne kadar olan tüm cezaları affedilmesi birinci işimiz. İkincisi dava açılmışsa bu davaların düşmesi. Davalardan feragat edeceksiniz. Ceza ödemiş olanlar da mart sonuna kadar ödediği cezalar geri ödenecek."  
Köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım köprü cezaları konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Köprü geçiş cezası mağdurlarıyla bir araya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, köprü cezaları konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, konuyla ilgili olarak kökten çözüm getireceklerini belirterek, "Bu cezaların yazıldığı günden bu düzenlemenin Meclis'ten geçtiği güne kadar olan tüm cezaları affedilmesi birinci işimiz" diye konuştu. Yıldırım, binlerce vatandaşın mağdur olduğu cezalı köprü geçişlerinde kesilen ceza ücretlerinin geri ödeneceğini de açıkladı.

Binali Yıldırım şunları söyledi:

"(Cezalı köprü geçişleri) Yani bunlardan (araçlardan) hangisinin kamyon türü muameleye tabi tutulacağının, hangilerinin bunun dışında kalacağının belirlenmesi lazım. Burada bir karışıklık var.

Bu iki konunun düzeltilmeye ihtiyacı var. Bu mağduriyeti yaşayan 310 bin'in üzerindeki İstanbullunun, sadece burada bulunan 18 arkadaşımızla, bu işi konuştuk. Bunun düzeltilmesi gerektiği kanaatine vardık.

"CEZALAR AFFEDİLECEK, PARALAR GERİ ÖDENECEK"

Benim bu konuyla ilk işim inşallah bir düzeltici işlem yapacağız. 6001 sayılı Karayolları kanunu'na geçici bir madde koyarak bu işi kökten çözeceğiz. Bu yapacağımız düzenleme ile bu cezaların yazıldığı günden bu düzenlemenin Meclis'ten geçtiği güne kadar olan tüm cezaları affedilmesi birinci işimiz.

İkincisi dava açılmışsa bu davaların düşmesi. Davalardan feragat edeceksiniz. Ceza ödemiş olanlar da mart sonuna kadar ödediği cezalar geri ödenecek."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.