LASTİK İŞ

KÖPRÜ AY SONUNDA HAZIR !

Gölcük 07.12.2014 - 20:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÖPRÜ AY SONUNDA HAZIR !

Yeni Gölcük'ün geçen hafta gündeme getirdiği “ Vatandaş 2 Yıldır Köprü bekliyor” haberine ilçe Kaymakamımızdan yanıt geldi.

Çalındıktan sonra çevre vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı olay sonrası köprü Dilovası'nda eritilemeden bulunmuştu. Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan zanlılar adalete teslim edilmişti. Tam 19 aydır seslerini bir türlü duyuramayan vatandaşlara Yeni Gölcük çare oldu. Köylülerin mağduriyeti haberini geçtiğimiz hafta manşetten veren Yeni Gölcük'ün haberine ilçe kaymakamımız Adem Yazıcı'dan yanıt geldi. Vatandaşların mağduriyetlerini anladıklarını ve olaydan hemen sonra Kaymakamlık olarak harekete geçtiklerini belirten Kaymakam Adem Yazıcı, yeni köprünün inşasının bitmek üzere olduğunu söyledi. Yeni Köprü yapılmadan önce dere yatağının ıslahının gerçekleştirildiğini bunun da zaman aldığını ifade eden Kaymakam Yazıcı “ Yeni köprünün çelik bölümleri imalat aşamasında. Köprünün beton ayaklarını Gölcük Belediyemiz yapıyor. En geç bu ay sonuna kadar yeni köprü bitirilerek vatandaşın hizmetine açılacaktır” dedi.
Yeni Gölcük'ün geçen hafta gündeme getirdiği “ Vatandaş 2 Yıldır Köprü bekliyor” haberine ilçe Kaymakamımızdan yanıt geldi.

Çalındıktan sonra çevre vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı olay sonrası köprü Dilovası'nda eritilemeden bulunmuştu. Hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan zanlılar adalete teslim edilmişti.


Tam 19 aydır seslerini bir türlü duyuramayan vatandaşlara Yeni Gölcük çare oldu. Köylülerin mağduriyeti haberini geçtiğimiz hafta manşetten veren Yeni Gölcük'ün haberine ilçe kaymakamımız Adem Yazıcı'dan yanıt geldi.
Vatandaşların mağduriyetlerini anladıklarını ve olaydan hemen sonra Kaymakamlık olarak harekete geçtiklerini belirten Kaymakam Adem Yazıcı, yeni köprünün inşasının bitmek üzere olduğunu söyledi.
Yeni Köprü yapılmadan önce dere yatağının ıslahının gerçekleştirildiğini bunun da zaman aldığını ifade eden Kaymakam Yazıcı “ Yeni köprünün çelik bölümleri imalat aşamasında. Köprünün beton ayaklarını Gölcük Belediyemiz yapıyor. En geç bu ay sonuna kadar yeni köprü bitirilerek vatandaşın hizmetine açılacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.