LASTİK İŞ
ismail

KÖPRÜDEN ARABA UÇTU !

Gölcük 19.02.2019 - 21:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖPRÜDEN ARABA UÇTU !

İhsaniye köprülü kavşağından Kavaklı istikametine gitmekte olan bir otomobil sürücüsü başka bir otomobil sürücüsünün sıkıştırması sonucu takla atarak kaza yaptı.

İhsaniye köprülü kavşağında bir trafik magandasının sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden özel otomobil sürücüsü takla atarak yan bariyerleri aştı. Bir binanın yanına ters düşen otomobilin sürücüsü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı  
İhsaniye köprülü kavşağından Kavaklı istikametine gitmekte olan bir otomobil sürücüsü başka bir otomobil sürücüsünün sıkıştırması sonucu takla atarak kaza yaptı.

İhsaniye köprülü kavşağında bir trafik magandasının sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden özel otomobil sürücüsü takla atarak yan bariyerleri aştı. Bir binanın yanına ters düşen otomobilin sürücüsü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.