LASTİK İŞ

KÖR TALİH BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

29.04.2019 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖR TALİH BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İ.Ethem Ulutan Koordinesinde, yazarı ve yöneteni Ahmet Koçyiğit’e ait “Kör Talih” adlı komedi oyunu Gölcük Belediyesi Kervansaray Kültür Merkezi'nde tiyatro severler ile buluştu ve büyük beğeni topladı.

Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde gösterime giren “Kör Talih” adlı komedi tiyatro oyunu genç yetenekler tarafından uzun çalışmalar sonucunda tiyatro severlerin karşısına çıkarak büyük beğeni topladı. Tiyatro gösterisi sonunda Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu sanat hayatının 50. yılını kutlayan Gölcük Belediyesi Sanat Yönetmeni İ. Ethem Ulutan’a plaket takdiminde bulundu. ULUTAN TEŞEKKÜR ETTİ 1969 yılında tiyatroya başladığını dile getiren Genel Sanat Yönetmeni İ. Ethem Ulutan oyun sonunda duygularını şu şekilde dile getirdi. “Tam 50 yıldır sahnelerdeyim. Bugün benim için çok önemli bir gün. Oyunumuza gelerek bizleri izleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sahnede gördüğünüz bütün arkadaşlarım, kardeşlerim benim öğrencilerim hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sağlığım elverdiği müddetçe yeni öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğim. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve Kültür Müdürümüz İbrahim Özkalaycıoğlu’na bize verdikleri desteklerden dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni İ.Ethem Ulutan Koordinesinde, yazarı ve yöneteni Ahmet Koçyiğit’e ait “Kör Talih” adlı komedi oyunu Gölcük Belediyesi Kervansaray Kültür Merkezi'nde tiyatro severler ile buluştu ve büyük beğeni topladı.

Gölcük Belediyesi Şehir Tiyatroları bünyesinde gösterime giren “Kör Talih” adlı komedi tiyatro oyunu genç yetenekler tarafından uzun çalışmalar sonucunda tiyatro severlerin karşısına çıkarak büyük beğeni topladı.

Tiyatro gösterisi sonunda Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu sanat hayatının 50. yılını kutlayan Gölcük Belediyesi Sanat Yönetmeni İ. Ethem Ulutan’a plaket takdiminde bulundu.

ULUTAN TEŞEKKÜR ETTİ

1969 yılında tiyatroya başladığını dile getiren Genel Sanat Yönetmeni İ. Ethem Ulutan oyun sonunda duygularını şu şekilde dile getirdi. “Tam 50 yıldır sahnelerdeyim. Bugün benim için çok önemli bir gün. Oyunumuza gelerek bizleri izleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Sahnede gördüğünüz bütün arkadaşlarım, kardeşlerim benim öğrencilerim hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sağlığım elverdiği müddetçe yeni öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğim. Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ve Kültür Müdürümüz İbrahim Özkalaycıoğlu’na bize verdikleri desteklerden dolayı da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.