KORE'DEN GÖLCÜK'E EĞİTİM DESTEĞİ

Gündem 20.11.2019 - 14:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORE'DEN GÖLCÜK'E EĞİTİM DESTEĞİ

Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS eşi ile birlikte Gölcük Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek dernekte Kore gazileri ile buluşarak Kore gazilerinin torunlarına eğitim desteği verdi.

Gölcük Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS ve eşi Kore’de Savaşarak Gazi olan Kore gazilerini ve torunlarını ziyaret etti.   TORUNLARA EĞİTİM  DESTEĞİ Ziyarette konuşan Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS; “Gazilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim buradaki ziyaretim Gölcük Donanma Komutanlığıdır. Duydum Gölcük’te Muharip Gaziler Derneği var. Bende öncelikle gazilerimizi ziyaret etmeyi düşündüm. Burada bu düşüncemi gerçekleştirerek Kore ve tüm gazileri burada ziyaret etmiş oldum. Ben her yıl Gölcük Donanma Komutanlığına ziyaretlerimi sürdürürken, gazilerimiz de ziyaret ederek Kore gazilerimizin torunlarını eğitim yardımını yapıyoruz” dedi.    Bu konuşmalarının ardından Kore Gazisi Mustafa San’ın öğrenci torunu İbrahim Buğra San ve Ahmet Gülmen öğrenci Torunu Çağlar Altay’a eğitimine destek amaçlı yardım çekini verdi. KORE TÜRKİYE DOSTLUĞU ÖNEMLİ Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan; “Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS ve eşine teşekkür ederiz. Kendileri her yıl Gölcük Donanma Komutanlığını ziyaret ederken, bizide Derneğimizde ziyaret ediyor. Kore ve Türkiye dostluğu bizim için önemlidir. Bu ziyaretten bizler çok mutlu olduk. Ben kendisine bir kez daha gönülden teşekkür ederim” dedi.    Mehmet Hanefi Arslan Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS’a teşekkür plaketini takdim etti. Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS yanında getirdiği hediyeleri tüm Gazi torunları ve Gazilere takdim etti.   Fahri Haner 
Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS eşi ile birlikte Gölcük Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek dernekte Kore gazileri ile buluşarak Kore gazilerinin torunlarına eğitim desteği verdi.

Gölcük Muharip Gaziler Derneğini ziyaret eden Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS ve eşi Kore’de Savaşarak Gazi olan Kore gazilerini ve torunlarını ziyaret etti.

 

TORUNLARA EĞİTİM  DESTEĞİ

Ziyarette konuşan Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS; “Gazilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim buradaki ziyaretim Gölcük Donanma Komutanlığıdır. Duydum Gölcük’te Muharip Gaziler Derneği var. Bende öncelikle gazilerimizi ziyaret etmeyi düşündüm. Burada bu düşüncemi gerçekleştirerek Kore ve tüm gazileri burada ziyaret etmiş oldum. Ben her yıl Gölcük Donanma Komutanlığına ziyaretlerimi sürdürürken, gazilerimiz de ziyaret ederek Kore gazilerimizin torunlarını eğitim yardımını yapıyoruz” dedi.

 

 Bu konuşmalarının ardından Kore Gazisi Mustafa San’ın öğrenci torunu İbrahim Buğra San ve Ahmet Gülmen öğrenci Torunu Çağlar Altay’a eğitimine destek amaçlı yardım çekini verdi.

KORE TÜRKİYE DOSTLUĞU ÖNEMLİ

Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan; “Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS ve eşine teşekkür ederiz. Kendileri her yıl Gölcük Donanma Komutanlığını ziyaret ederken, bizide Derneğimizde ziyaret ediyor. Kore ve Türkiye dostluğu bizim için önemlidir. Bu ziyaretten bizler çok mutlu olduk. Ben kendisine bir kez daha gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

 Mehmet Hanefi Arslan Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS’a teşekkür plaketini takdim etti. Kore Savunma Ateşesi Kurmay Albay HO SUNG HWANS yanında getirdiği hediyeleri tüm Gazi torunları ve Gazilere takdim etti.

 

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.